Sommer er lig med loppemarkeder for byens kræmmersjæle, og København byder på masser af slagsen! Vi har samlet de bedste lopper til jer lige her!

Loppemarked

Madklubbens Loppemarked

Den 17. og 18. juni kl. 12-16 gentager Madklubben succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. På loppemarkedet vil man kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen, ligesom man i småtingsafdelingen vil kunne finde glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade.

Rita Blå's Lopper til Saxogadefest

Den 24. juni kl. 12-17 holder Rita Blå's Lopper loppemarked i samarbejder med Settlementet i Saxogade i forbindelse med den årlige Saxogadefest. Rita Blå' Lopper er kendt for god stemning og høj kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Der er altid gratis entré. 

Loppemarked på Bryggen
Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader! Kom og gør godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe eller slap af på de grønne områder. Loppemarkedet bliver afholdt den 5. juni, 25. juni, 30. juli og 20. august - alle dage kl. 10-17.

Loppemarked

Stefansgade Loppemarked
Loppemarkederne på Stefansgade løber fra og med første søndag i april til og med første søndag i oktober. Første gang er den 2. april kl. 8-18. Kom og gør et kup!

Turbos Loppebazar
Turbos Loppebazar er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Markedet holdes hver lørdag og søndag kl. 10-16 året rundt. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

Københavns loppetorv på Israels Plads
Lykkens Galocher er nået til Københavns Loppetorv. Københavns Kommune har nemlig godkendt udstillingsplanen for 2017, hvilket betyder at hovedstadens ældste loppemarked igen er at finde på Israels Plads. Gå på jagt blandt antikviteter, samlerting og vintage hver fredag og lørdag fra d. 31. marts-4. november.

Frederiksberg loppetorv
Frederiksberg Loppetorv, som finder sted lørdage kl. 9-15 fra den 1. april-14.oktober, er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge.

Grøndal Torv loppemarked
Vanløse Torv Loppemarked er rykket til Grøndal Torv pga. byggeri på torvet. Her kan du hver lørdag fra kl. 10-16 fra ultimo marts til ultimo oktober komme forbi og gøre en god handel til en god pris.

Loppemarked på Brønshøj Torv
Loppemarkedet på Brønshøj Torv er et lokalt marked med over 80 udendørs stader. Der er gratis adgang og stadeholderne sælger ud af deres genbrugsguld. Det afholdes hver første samt sidste lørdag fra april til og med oktober.

Lopper

Østerbros Hyggeligste Loppemarked
I Remisen på Østerbro afholdes der jævnligt stort loppemarked med ca. 100 stande. Her finder man ting fra private hjem - nips, ting til boligen, porcelæn, sølvtøj, lamper, modetøj, børnetøj, legetøj, bøger, CD'er, LP'er, DVDer, smykker, knapper etc. En gang i mellem skifter loppemarkedet navn til Tøjmarked, med et stort udvalg af modetøj.

Søllerød Loppemarked
Søllerød Loppemarked er beliggende 3 minutters gang fra Holte station. Her er masser af gode designerting, samt dyrere ting og fund til ingen penge. Loppemarkedet finder sted hver søndag kl. 8-14 fra den 9. april-15. oktober. Bemærk: Markedet er ikke åbent følgende dage: d.28/5, 25/6 og 20/8.

Den Blå Hal
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Markedet er åbent hver weekend kl. 10-16 året rundt og koster 10 kr. i entré.

Barn på LoppemarkedFotograf: Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.