Jubi, kalenderen viser marts måned og vi har endelig taget hul på foråret! Forude venter et hav af dejlige familieoplevelser – her kommer Børn i byens forårsfavoritter.

de bedste isbarer
Is-sæsonen starter

Mmm… det er tid til at sætte tænderne i årets første is. Flere af byens bedste is-butikker har allerede åbnet for sæsonen og dem der ikke har, slår dørene op meget snart! Paradis, Vild Glad og Ismageriet langer allerede is over disken, snart følger bl.a. Istid og Østerberg Icecream trop. Tjek isbutikker og åbningsdatoer HER.

CPH:DOX
Fede børnefilm på CPH:DOX

Den 16.-26. marts løber filmfestivalen CPH:DOX af stablen med filmvisninger særligt for familier i weekenderne den 18.-19. marts og den 25.-26. marts. Familieprogrammet er langt billigere end det almindelige publikumsprogram på CPH:DOX, så alle familier kan være med – det koster kun 25 kroner pr. billet. Vi har udvalgt en håndfuld film fra programmet HER.

lagersalg
Massevis af lagersalg

Forår er højsæson for lagersalg. Det er nu, du kan gøre de perfekte kup, når mærkerne sælger ud fra lageret. Hold dig opdateret på byens lagersalg HER og HUSK at du kan komme ind til VIP-lagersalg før alle andre, hvis du er medlem af Børn i byen Klubben. Ja tak? Meld dig ind her.

Motor mille
Cirkus kommer til byen

Mine damer og herrer! Cirkus-sæsonen starter i marts! Cirkus Arena tager hul på årets turné den 23. marts i Bellahøj – i år med Motor Mille fra Ramasjang som konferencier. Se hele turneplanen HER. Cirkus Baldoni skyder sæsonen i gang i Lyngby den 18. marts – turneplanen opdateres løbende HER.

Tivoli
Bakken og Tivoli åbner

Snurrende karruseller og hvin fra rutsjebanen – så ved man det er forår! Bakken byder velkommen til årets første gæster den 30. marts og Tivoli åbner portene den 6. april. Hvis I er friske på en lille tur ud af byen, så åbner BonBon-Land den 29. april. Læs mere om forlystelsesparkerne og fede entrérabatter til Børn i byen klubmedlemmer HER.

LÆS OGSÅ: De 5 plantemarkeder

Kongens Have
Krokus-eksplosion i Kongens Have

Frem med kamera og Instagram – snart kan du knipse eventyrlige forårs-fotos af guldklumpen foran tusindvis af krokus med smukke Rosenborg Slot tronende i baggrunden. Wauw. Vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at se Kongens Have blomstre igen!

street food
Udendørs madmarkeder

Yaas! Lige om lidt er det tid til hapsere under åben himmel. Den 1. og 2. april er Kødbyens Mad & Marked fx igen klar med masser af fristende boder, ligesom Copenhagen Street Foods gode stemning og dejlige beliggenhed ved vandet igen for alvor kan nydes. Madmarkeder er fede for børnefamilier, fordi stemningen er uformel, udvalget af mad er stort og mange af dem har god plads til barnevogne.

Loppemarked
Loppesæsonen starter

Snart går jagten på genbrugsguld ind, når veje, stræder og gader fyldes med hyggelige loppemarkeder. Mange mennesker gør forårsrent og rydder ud i gemmerne – det er din chance for at gøre et kup! Hold øje med de lokale markeder HER.

LÆS OGSÅ: Guide: Byens 10 lækreste pandekager

Økodag
Køerne kommer på græs

Den 23. april er det Økodag. Dagen hvor de økologiske køer kommer på græs efter en lang vinter i stalden – og dagen hvor tusinder af børnefamilier valfarter til øko-gårdene for at overvære begivenheden, hvor de forårskåde køer danser og spjætter af glæde. Tjek HER, hvor du finder en økogård nær dig og din familie.

sakura festival
Kirsebærtræerne blomstrer

Forårets måske allersmukkeste syn: Når kirsebærtræerne blomstrer! De sidste par år har Instagram nærmest været farvet helt lyserød i dagene, hvor træerne forvandles til candyfloss-skyer. Særligt Bispebjerg Kirkegård er et yndet spot for de perfekte kirsebær-fotos, men også andre steder i byen, står træerne i fuldt flor i ca. 14 dage i slutningen af april. Den 29.-30. april afholdes Sakura Festival i Langelinje Park, hvor kirsebærtræerne fejres på japansk manér med te-ceremoni under træerne og en masse fine, japanske indslag.

Fotos: 1, 3 6 og 8) Romeika Cortez, 2) CPH:DOX, 4) Kasper Løftgaard/Cirkus Arena, 5) Caroline Meldgaard, 7) Caroline Hemmingsen, 9) Moment Fotografi, 10) Nanna Enevoldsen

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.