Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

Baby

Barselscafé og foredrag om Babytegn

Kom til foredrag om babytegn med Jane Brøndum fra Småtegn den 16. marts kl. 9.45 på Solvang Bibliotek. Her kan du lære at kommunikere med dit barn ved hjælp at babytegn, før det kan tale. Alle mødre, fædre og babyer er velkomne, men der er max. plads til 25 babyer + forældre. Arrangementet er gratis, og kræver ingen tilmelding - først fremmødte vil få pladserne. Der er puslefaciliteter og legetøj, samt mulighed for at barnevogne kan stå  i bibliotekets gårdhave.

Madsens MekkaCafétip: Madsens Mekka

Madsens Mekka i Nordvest er en hyggelig økologisk kaffebar med fokus på liv, positive vibes og knald på farverne (cafeens indretning er et besøg værd i sig selv!). Stemningen er afslappet, og du kan roligt tage baby med, for her må der både spises, drikkes, snakkes, grines, ammes, leges, arbejdes og fantaseres. Cafeen serverer økologiske, hjemmelavede sandwichs, croissanter, kager, brød samt økologisk kaffe, te og et stort udvalg af sodavand og juice fra bla. Ebeltoft og Ørbæk bryggerier. Derudover sælges der fin brugskunst og håndarbejder i høj kvalitet og af lokale kræfter/kunstnere.

LÆS OGSÅ: De 3 børnevenlige cafeer i Kbh

Lagersalg

Marts måneder byder på et hav af lækre lagersalg, så pak junior i barnevognen og sæt kurs mod de mange gode tilbud!
★ Den 7.-8. marts: GRO
★ Den 10. marts: Donn Ya Doll
★ Den 10.-12. marts: Liebe
★ Den 25. marts: FRANCK & FISCHER
★ Den 30. marts-1. april: Noa Noa
HUSK: Børn i byen medlemmer får VIP-adgang til ovenstående lagersalg. Læs hvornår under hvert enkelt lagersalg.

Foredrag: Fødslen...Hvad skete der egentlig?

Få nye indsigter i fødslens univers og mulighed for at se din(e) fødsler i et nyt lys med oplægsholder Ditte Aagaard. Med udgangspunkt i jeres spørgsmål og med masser af eksempler fra Dittes jordemoderliv, kommer I bl.a. omkring: hvorfor veer stopper og hvordan de kan rejse sig igen, børn der ligger skævt i bækkenet - hvad det kan gøre ved fødslens forløb og hvorfor, igangsættelser, komplikationer og indgreb, jordemoderskift, undersøgelser og kommunikation på fødestuen. Hvis der er noget specifikt du ikke kan forstå i din fødselsjournal, er du velkommen til at tage den med. Det koster 100 kr. at deltage. Se mere her.

La La Land

Babybio

Er du medlem af Børn i byen? Så ta' din veninde eller kæreste gratis med til Babybio. Ved fremvisning af dit Børn i byen medlemskort får du 2 billetter til 1 billets pris. Marts måneder byder på masser af fede film! F.eks. kan I den 8. marts kl. 12 opleve:
T2: Trainspotting
La La Land
Logan

Hold øje med kommende babybio-forestillinger her.

Fællesspisning

Indimellem kan det være uoverskueligt at stå og kokkere aftensmad med en lille ny baby i huset. Heldigvis byder København på masser af fællesspisnings-arrangementer, som både er et nemt, afslappende og billigt alternativ til restaurantbesøg. Derudover er det en hyggelig måde at møde nye mennesker på, og baby kan sagtens sidde med ved langbordene. I Café Sonja kan du f.eks. tage dine børn med til fællesspisning og møde din nabo torsdage kl. 17-19 i ulige uger. Der serveres god hjemmelavet mad ved fællesborde hvor snakken kan gå. I Sonja er der altid plads til børn og de kan lege i Sonjarummet når maden er spist. Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% på Dagens ret til fællesspisning.

LÆS OGSÅ: Her er der fællesspisning.

BabyLegestuer

Er du på udkig efter en legestue, hvor junior kan tumle rundt og lege i trygge omgivelser, og hvor du kan hyggesnakke med andre mødre og fædre? Så tjek vores nye guide til Byens bedste legestuer.

Barsels Break i Nordisk Films biografer

LEGO®, bObles, Vores Børn og Nordisk Film Biografer inviterer til et helt særligt event for dig på barsel. Her kan du komme og høre spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med dit barn. Du kommer på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med video-oplæg fra hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig. Det koster 225 kr. at deltage, inklusiv i prisen er en lækker goodiebag med bObles Mus (som er lavet unikt til Barsels Break), LEGO® DUPLO® produkter og magasiner fra Egmont. Der er barsels break følgende datoer:
★ Den 13. marts kl. 10: Falkoner
★ Den 16. marts kl. 10: Field's
Læs mere her.

Yogatid med din baby i Absalon

Hver tirsdag kl. 10-11 og torsdag kl. 11-12 er der yogatid med din baby i Absalon. Det er en time med dig i fokus og plads til din baby. Der skal laves stræk, som giver plads i kroppen, øvelser, som styrker kroppen, og stillinger, som beroliger nervesystemet og ruster dig til de eventuelle afbrudte nætter, som ofte følger med små børn. Der er plads til at din baby kan lege, få mad, eller hvad der måtte opstå. Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den dig. Medbring gerne legetøj til din baby. Det koster 50 kr. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr.

Billede fra Madsens Mekka: @miastreiffert

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.