Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

babyBabysalmesang

Flere og flere kirker afholder babysalmesang, som er med til at stimulere dit barns sanser og motorik. F.eks. holder Frederiksholm Kirke hver onsdag kl. 11 babysalmesang på børnenes præmisser. Du kan også smutte forbi Bagsværd Kirke, som sørger for musik, leg og bevægelse for de yngste hver mandag kl. 12.30-13.15. De fleste arrangementer er helt gratis, så tjek din lokale kirke og kom afsted med junior!

KaktusBarselsevent: Kaktus-croquis
OBS: AFLYST-AFLYST-AFLYST-AFLYST-AFLYST

Den 27. februar fra kl. 11-12 kommer den kreative og grønne virksomhed Kaktus København forbi Børn i byen Huset og laver workshop for alle kaktus-entusiaster. Kaktusser er grønne, vilde og fascinerende skulpturer. Mini-kaktussers sjove faconer og former skal tegnes på både store og små papirark. Vælg en yndlings kaktus og spids blyanten til kaktus-croquis – det bliver vildt sjovt og hyggeligt. Der serveres the og kaffe, og Børn i byen Huset tilbyder udsyn til barnevognen i gården, puslebord, lækre tæpper og hygge til baby samt mikrobølgeovn. Læs mere her.
ARRANGEMENTET ER AFLYST!

Førstehjælp til baby og børn - skab tryghed i hjemmet

Fredag den 17. februar fra kl. 10.30-13.30 afholder First-8 i samarbejde med Babyfabrikken igen førstehjælpskursus til forældre med børn i alderen 0-8 år. I løbet af en 3 timers workshop gennemgås teorien omkring førstehjælp til babyer og børn for efterfølgende at blive udført på babydukker, således at du vil være i stand til at udføre teknikker og metoder i praksis. Det koster 350 kr. pr. person – 550 kr. pr. forælderpar. Læs mere her.

Tumletid med bObles

bObles' tumletid er et eventkoncept, hvor der leges til en bedre forståelse af, hvordan børns motorik kan stimuleres og udfordres. I februar måned afholder bObles GRATIS tumletid følgende steder i København:

★ Den 9. februar: BabySam Østerbro
★ Den 14. februar: BabySam Frederiksberg
★ Den 23. februar: BabySam Fields

Foruden en hyggelig stund med dit barn, mulighed for at prøve alle bObles' tumlemøbler samt inspiration til motorisk leg, får du også en 1 goodiebag med lille bObles gave + et inspirationshæfte om motorisk udvikling, når du deltager. bObles holder løbende eventkoncepts, se mere her.

Cafétip: NørrestedBaby Nørrested

Kender du Nørrested i Stefansgade? Stedet er en kombineret cafe- og lampeforretning med interieor og andre spændende ting til hjemmet. Her serveres morgenmad, frokost, kaffe og drinks i dejligt afslappede og børnevenlige omgivelser. Derudover har de flere veganske lækkerier. Personalet er super søde og hjælpsomme, og stedet har fine puslefaciliteter. Derudover sælger de lamper og pærer, som babyerne elsker at kigge på.

Tjek deres Facebook-side her.

Loppemarkeder og lagersalg

★ Den 2. februar: Simply Chocolate Lagersalg
★ Den 5. februar: Børnenes Loppemarked i Abasalon
★ Den 5. februar: Loppemarked i Studenterhuset
★ Den 5. februar: Veras Market på Papirøen
★ Den 12. februar: Indendørs loppemarked i Prismen

Babyrytmik i Absalon

Hver tirsdag kl. 11.15 og 12 er der Babyrytmik i folkehuset Absalon på Vesterbro. Holdet kl. 11.15 henvender sig til babyer i alderen 7-12 måneder, mens holdet kl. 12 er for babyer i alderen 4-7 måneder. Her skal der synges nye og kendte sange, lyttes, spilles og leges med børnene i et trygt og hyggeligt miljø. Underviser Katrine Muff er uddannet sanger ved rytmisk Musikkonservatorium og er mor til Inga på 12 måneder. Det koster 50 kr., som enten kan betales pr. gang eller man kan købe et 10-turskort til 500 kr., så man gå direkte op til holdet, og ikke skal stå i kø.

WestMarket

WestMarket

Har du hørt om det nyåbnede WestMarket på Vesterbro? WestMarket er Danmarks største fødevaremarked, som netop er åbnet på Vesterbrogade 97. På det store, indendørs marked finder du et hav af spændende råvarer, streetfood, specielle produkter og en mangfoldighed af smagfulde madoplevelser fra hele verden. Her kan du få alt fra små bolivianske retter til vegetarisk arabisk og innovativt dansk smørrebrød, og selvfølgelig lækker chokolade, kage, kaffe og meget mere! Se alle de lækre boder på deres hjemmeside her.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Billeder: 1) Kaktus København 2) Valentina Schimbeschi @catvalle 3) WestMarket