Klar på et væld af vidunderligt børneteater i foråret? Så læs med her, når Børn i byen guider jer til de bedste forestillinger for ungerne i København.

okker gokker
Okker Gokker, Det Lille Teater

Spilleperiode: 26. jan. – 30. april
Aldersgruppe: Fra 2 - 5 år
Varighed: 35 min.
Køb billet her!

Det Lille Teater genopsætter den skønne musikforestilling OKKER GOKKER, der tager alle de kendte rim og remser under kærlig behandling. Dig og mig og vi to er inviteret med, når legen går i gang. Der er både frikadeller og karameller i Fru Hansens kælder. Okker Gokker lægger æg, og alle laver skæg. Der er en lille hvid dukke, der rejser til Paris, mens Peter Mathisen sidder på ryggen af sin gris. Når det regner, får man fregner. Og hvem er det der banker, når det ikke er Peter Anker?
Læs Børn i byens anmeldelse HER.


Hokus-Pokus, Zangenbergs Teater

Spilleperiode: 7. feb. – 26. marts
Aldersgruppe: Fra 4 - 10 år
Varighed: 45 min.
Køb billet her!
O
BS! Børn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne!

Den engang så berømte illusionist og magiker Abdullah Hansens familieshow ”Hokus Pokus” er nået til Zangenbergs Teater. Her bliver han assisteret af sin datter Nanna som han styrer med hård hånd, men Nanna er træt af at være fars pige. Hun både kan og vil selv, og har masser af ideer til showet og vil gerne selv have en større rolle. Under et illusionsnummer forsvinder hun pludselig helt. Abdullah Hansen, der ikke kan afslutte showet alene, må modstræbende følge efter hende ind i en anderledes magisk verden, hvor det er Nanna, der styrer spillereglerne.
Læs Børn i byens anmeldelse HER.


Åbent hus, Riddersalen

Spilleperiode: 24. jan. – 08. april
Aldersgruppe: Fra 1,5 - 4 år
Varighed: 40 min.
Køb billet her!
OBS: Børn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne.

Ragnhild mindes sin 4 års fødselsdag, hvor tøjhunden Hunni blev væk i det store dukkehus. Hun og kludedukken Hans leder i alle rum. Der er nye overraskelser og klassisk musik hver gang en dør bliver åbnet. Og heldigvis bliver sorg og savn vendt til glæde til sidst!

barnevognen
Barnevognen, Riddersalen

Spilleperiode: 30. jan. – 23. april
Aldersgruppe: Fra 1,5 - 4 år
Varighed: 40 min.
Køb billet her!
OBS: Børn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne.

Vognen er stor og rød og blank. Og så kan den mere end de fleste barnevogne. Musikken tryller billeder frem, og damen i den grønne kjole har tid til både historier og vedligehold med pudseklud og pumpe, før sovekaninen får hoppet liv i dynerne, så barnet kan slippe kalechedrømmene og få sin the med kamille og komme ud og trille. Kom og tab sutten af bare grin!


Papirmåne, U teater for dig på Folketeatret

Spilleperiode: 15. marts - 2. april
Aldersgruppe: 3-7 år
Varighed: Forestillingen: 35 min. Kunstnerisk laboratotium efter forestillingen: 30 min.
Køb billet her!

Papirmåne er en smuk dukkeforestilling og en utraditionel flyvetur i fantasiens verden for de 3-7-årige og deres voksne om drengen Elliot, der rejser langt væk for at finde svar på, hvorfor hans far og mor har bestemt, at de ikke mere skal bo sammen alle tre.
Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium (inkluderet i billetten), hvor børn og voksne kan skabe deres egne små kunstværker på baggrund af oplevelsen i teatersalen. 


Hvem bestemmer?, Anemone teatret

Spilleperiode: 24. marts - 3. april
Aldersgruppe: 3-8 år 
Varighed: 45 min.
Køb billet her!
OBSBørn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne

En legende og undersøgende Teater Hund & Co. forestilling, hvor visuelle billeder smelter sammen med fysik og musik og skaber en sanserig og humoristisk fortælling om et venskab, der spirer på trods af forskelligheder. 

Teater My
Små skridt, Zangenbergs Teater

Spilleperiode: 5.-9. april og 19.-30 april
Aldersgruppe: 2-5 år
Varighed: 30 min.
Køb billet her!
OBS! Børn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne

Små stemningsfyldte billeder skildrer genkendelige øjeblikke fra et lille barns verden: Far og Mor. Farmor og Farfar. En snegl og et træ på vejen. Børnehaven med små bitte venner. Løbecyklen, en lille seng og godnatbogen. En paraply og et ønske om regnvejr... I et nært og trygt univers fortælles historien om at være et lille menneske lige dèr, hvor verden begynder at åbne sig.

bestsellers
Familiesøndag
, BestTellers

Spilleperiode: 29. jan. – 02. april
Aldersgruppe: Fra 5 år
Varighed: 60 min.
Køb billet her!
OBS: Børn i byen klubmedlemmer får rabat på billetterne.

Hver søndag formiddag præsenterer BestTellers en ny forestilling for børn og deres familier. Historiefortællerne tager jer med på vilde eventyr og drømme, og fortæller historier om familier og venner.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.