Vil du gerne blive klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie? Tag til barselsforedrag eller workshop - der findes masser af slagsen. Vi guider til dem, der bliver afholdt i nærmeste fremtid.

 Baby

LÆS OGSÅ: Guide: De 10 caféer hvor der er allerbedst at amme

Designcafeen

Barselscafé - Gode råd om slynger
Dato: 28. februar kl. 10
Sted: Designcafeen på Haraldsgade 101, 2100 København Ø
Få hjælp til hvordan du bedst bærer din baby uden at belaste din ryg eller barnet, og hør hvorfor det er så godt at putte baby i en slynge. Oplægget varer ca. 1,5 time, og holdes af amme- og barselscoach Tina Witt fra Sneglehuset.com. Tag endelig din baby og egen slynge med. Arrangementet foregår på Designcafeen, hvor der er pusleplads samt et stort vindue, hvor man kan se ud til barnevognen. Der er mulighed for at købe mad og drikke. Da der er begrænsede pladser, skal man tilmelde sig på forhånd.

Babyfabrikken

Barselscafé: Lær at give din baby zoneterapi
Dato: 5. marts kl. 11-13
Sted: Babyfabrikken
Lær at behandle din babys søvnproblemer, øresmerter, ondt i maven, tandfrembrud – eller det I lige går og bøvler med. Zoneterapeut Kamilla Siquir har arbejdet med zoneterapi siden hun blev uddannet i 2004 ved Naturmedicinsk Kursuscenter. Hun har særligt erfaring med babyer med kolik, uro, tandfrembrud og øre-, nakke- og rygproblemer. Det koster 120 kr./90 kr. for medlemmer inkl. kaffe/the og kage. Babyer er selvfølgelig velkomne.

Førstehjælp til baby og børn - skab tryghed i hjemmet
Dato: 8. april kl. 10.30-13.30

Sted: Babyfabrikken
First-8 har i samarbejde med Babyfabrikken igen lavet et førstehjælpskursus til forældre med børn i alderen 0-8 år. I løbet af en 3 timers workshop gennemgås teorien omkring førstehjælp til babyer og børn for efterfølgende at blive udført på babydukker, således du vil være i stand til at udføre teknikker og metoder i praksis. Det koster 350 kr. pr. person – 550 kr. pr. forælderpar. Kaffe og the er inkluderet i prisen, og der sælges billig kage på dagen. Babyer er selvfølgelig velkomne.

SALTO - Familieaktiviteter i Hillerød

Fødslen... Hvad skete der egentlig?
Dato: 10. marts kl. 12.20-14.30
Sted: SALTO
Få nye indsigter i fødslens univers og mulighed for at se din(e) fødsler i et nyt lys med oplægsholder Ditte Aagaard. Med udgangspunkt i jeres spørgsmål og med masser af eksempler fra Dittes jordemoderliv, kommer I bl.a. omkring: hvorfor veer stopper og hvordan de kan rejse sig igen, børn der ligger skævt i bækkenet - hvad det kan gøre ved fødslens forløb og hvorfor, igangsættelser, komplikationer og indgreb, jordemoderskift, undersøgelser og kommunikation på fødestuen. Hvis der er noget specifikt du ikke kan forstå i din fødselsjournal, er du velkommen til at tage den med. Det koster 100 kr. at deltage. Se mere på link ovenfor. 

Solvang Bibliotek

Barselscafé og foredrag om babytegn
Dato: 16. marts kl. 9.45
Sted: Solvang Bibliotek
Kom til foredrag om babytegn med Jane Brøndum fra Småtegn. Her kan du lære at kommunikere med dit barn ved hjælp at babytegn, før det kan tale. Alle mødre, fædre og babyer er velkomne, men der er max. plads til 25 babyer + forældre. Arrangementet er gratis, og kræver ingen tilmelding - først fremmødte vil få pladserne. Der er puslefaciliteter og legetøj, samt mulighed for at barnevogne kan stå  i bibliotekets gårdhave.

barsel

Billeder: Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.