Børn i byen redaktionen har testet Panasonics nye, smarte mikroovn, der med sine 23 auto-menuer, byder på et hav af muligheder. Ovnen, der bl.a. er udstyret med Turbo Steam, gør det nemt at tilberede sund, frisk mad i en travlt hverdag.

Hurtig take-awayovn

Selvom Panasonics nye mikrovn (DS596M) er udstyret med 23 auto-menuer og er baseret på intelligent madlavningsteknologi, er den hurtig og nem at bruge - også hvis man blot ønsker at varme take-away eller rester fra dagen før. Netop opvarmning af rester og take-away er ovnens primære funktion på Børn i byen redaktionen. Med en travl hverdag er der ikke altid tid til at smøre madpakke hjemmefra - her er mikroovnen genial! Med et besøg i det nærliggende supermarked og hjælp fra Panasonics mikroovn kan vi hurtigt og nemt få os en varm frokost, ganske billigt!
Ovnen har en kapacitet på 27 liter, og fordi Panasonic har erstattet den traditionelle drejetallerken med en langt enklere flad model, får man 27 % ekstra tilberedningsplads inde i ovnen. Man kan altså sagtens have flere take-away bokse i ovnen samtidig, og hele redaktionen kan spise varm mad sammen! Af samme grunde ser vi ovnen som ideel hjemme i børnefamiliernes køkken: Hurtig og nem mad på de travle hverdage - og med god plads, så alle i familien kan blive mætte!

take-awaythaiGourmetmad i hverdagen

Panasonics mikroovn byder dog på meget mere end opvarmning af take-away. Den nye model er nemlig udstyret med en turbo damp-funktion "Turbo Steam", der hurtigt kan dampe alt fra fisk til grøntsager, samtidig med, at varerne bevarer deres friske konsistens og næringsstoffer. Derudover byder ovnen også på den såkaldte "Panacrunch-funktion", der gør maden sprød udvendigt og saftig indvendigt. Redaktionen har endnu afprøvning af denne funktion til gode, men den skulle egne sig til fx kød, og tilbereder det jævnt fra top til bund, uden man behøver at vende det undervejs. 

Alt i alt er Panasonics ovn perfekt til børnefamilier, der har en travl hverdag. Med ovnens mange smarte funktioner, kan man nemlig nyde lækre måltider med en minimal indsats. Velbekommen!

Læs mere om ovnens funktioner her!

Panasonic mikroovn

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.