Ta' en sviptur til Sverige over Øresundsbron! Med BroPas får I både halv pris på turen og masser af inspiration og rabatter til sjove oplevelser for hele familien!

 

Annonce
Øresundsbron

Familievenlige udflugtsmål
Skønne Sverige er et oplagt udflugtsmål med børn, og så ligger det blot en sviptur fra København med Øresundsbron. Vi guider jer nedenfor til nogle af Sveriges sjoveste og mest familievenlige oplevelser - og så får I endda gode rabatter på mange af stederne, hvis I har BroPas! Med BroPas kører man over til halv pris – hver gang - og er automatisk med i Club BroPas, der giver masser af fine rabatter. Oven i hatten kan man lige nu få SmutTursrabat med BroPas, og køre over broen for 100 kr. hver vej, hvis I kun er afsted i 6 timer.

Læs mere om SmutTur og fordelene ved BroPas lige her.


Skånes Djurpark
Skånes Djurpark er stedet, hvor alle nordiske dyr er samlet i én magisk park. Her kan I opleve bjørne, ræve, losser, elge og mange andre dyr! Derudover er det også stedet med masser af plads, luft og ægte natur. Uanset årstiden er Skånes Djurpark et fantastisk familievenligt frirum; en svensk skov med masser af sjove legepladser og dyr.
Med Club BroPas sparer I 20% på entreen (maks. to voksne og tre børn). Læs mere her.


Haverne ved Astrid Lindgrens Näs

Gå på opdagelse i Astrid Lindgrens magiske barndomsmiljø, og oplev haverne ved hendes hjemby Näs ved Vimmerby. Her får I adgang til alle udstillinger til én samlet rabatpris. Se haven med æblelunden, legehaven, blommelunden, vildrosegården og græsmarkerne. Læg mærke til de storslåede og grønne kunstinstallationer og tag en helt speciel gåtur gennem haven med nedslag i Astrid Lindgrens liv og historie. Med Club BroPas sparer I 50% på entreen. Læs mere her.


Bokskogen: Torups rekreationsområde
Slip børnene løs på balancebomme, lianer, baner til armgang og træstubbe. Naturlegepladsen ved Torup ligger midt i en smuk bøgeskov med vandløb og vandrestier, grillplads og café i slottets gamle jagtpavillon. Læg også vejen forbi Statarmuseet, som ligger et par kilometer derfra – her kan man både ride på kæpheste, klappe levende dyr, spise hjemmebagte kager og se, hvordan mennesker levede og arbejdede i gamle dage. Læs mere her.


Børnevenlige restauranter
Med Club BroPas opnår I rabatter på en lang række spisesteder i Sverige. Alt fra Burger King i Center Syd, til Fabriken, der er Malmøs madtempel, og både indeholder bar, lounge, community tables, små intime borde samt plads til børnefamilier! Tjek også Øresundsbroens guide til børnevenlige spisesteder i Malmö lige her.


Børnevenlige ophold
Der er masser af muligheder for hyggelige ophold i Sverige. Med Club BroPas sparer I f.eks. 25 % på Hestraviken Hotel & Restaurant. Her kan I sejle i kano, tage på fisketur, tage en tur i skoven eller slappe af og nyde livet foran pejsen. I kan også prøve hotellets udsøgte mad og fantastisk fine værelser med udsigt mod åen Nissan. Se også øvrige rabatter på hotel-og kroophold lige her.

Find meget mere inspiration til en smuttur over sundet på Øresundsbrons website.

Billede af Øresundsbron: Drago Prvulovic
Resterende billeder: 1)
Skånes Djurpark 2) Haverne ved Astrid Lindgrens Näs 3) Bokskogen: Torups rekreationsområde 4) Fabriken 5) Hestraviken