Ender I også ofte med at lave de samme traditionelle aktiviteter med børnene? Så ser her, Børn i byen giver jer her 5 anderledes og skøre oplevelser, som I sikkert ikke har prøvet før.


1. Mystery Escape

Prøv en live-version af de populære computerspil “room escape games”. I stedet for at bevæge sig rundt i en virtuel verden, bliver man eksperter, der skal arbejde i hold for at løse udfordrende mysterier og gåder. Her skal man finde fysiske spor, ting og koder, der kan hjælpe én videre i spillet. Opgaven er sjov og udfordrende: Slip ud af rummet, inden der er gået 60 minutter. Man skal bruge sin kreativitet, logisk tænkning og en masse holdånd. Uanset om man er nybegynder eller erfaren spiller, vil man få en sjov og udfordrende oplevelse. For hvert rum er der mellem 3 til 5 spillere, og Mystery Escape er egnet fra 10 år. Medlemmer af Børn i byen klubben får 20% hos Mystery Escape. Se mere her


2. Café Miao

Café Miao er Danmarks første café, hvor kunderne kan slappe af og kæle med levende katte, mens de nyder et lækkert måltid mad. Børnene vil ikke blot elske omgivelserne og de søde katte, men også menukortet, som bl.a. byder på sjove burgere af hjemmebagt katteformet fuldkornsbrød. Derudover kan mor og far få en sød "katte latte", som uden tvivl også vil vække begejstring hos de små. Foruden mad og drikke har Café Miao også en shop, hvor man kan købe diverse katte accessories, tøj, sko og ting til boligen. Læs mere om kattene og menukortet her

LÆS OGSÅ: De 5 fællesspisninger


3. BumperFodbold, JuniorTyr, GladiatorKamp, BungeeBasket...
Prøv alverdens skøre events hos SuperEvent i Rødovre. Her kan børnene prøve kræfter med alt fra juniorsumobrydning, gladiatorkamp, bumberfodbold, juniortyr og meget meget mere. De sjove og anderledes aktiviteter er perfekte til familieudflugten eller børnefødselsdagen, da de egner sig til mange deltagere af gangen. De fleste aktiviteter kræver at man er mininum 7 år, se mere her.


4.  Kunstlegepladsen Ordrupgaard
 
På kunstlegepladsen ved Ordrupgaard kan børnene lege, hoppe og klatre i kunst! Kunstlegepladsens værker er skabt af danske og internationale kunstnere, og inviterer til masser af leg og sanseoplevelser. Værkerne bliver installeret fra 2016 til 2018 som indslag rundt omkring i kunstparken. Første værk hedder "Vær i vejret", og er skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons. Med sin imponerende skulptur går Olafur Eliasson i dialog med vind og vejr. Hver gang vinden ændrer retning, udsender den blanke bronze-ring en let tåge, som ruller igennem parken og omslutter alle i nærheden. Børnene vil elske den! Bemærk dog, at værket "Vær i vejret" kun er tændt i museets åbningstid. Læs mere om kunstlegepladsen lige her.


5. Ghosttour

Ta' børnene med på en spændende og anderledes spøgelsestur med masser af gode og lidt uhyggelige historier fra det gamle København. Ghosttour.dk arrangerer særlige spøgelsesture for børn, som tager en time. Man kan være max. være 25 personer pr. historiefortæller. Prisen for en børnetur tur er minimum 2000 kr. op til 20 personer. Er man flere end 20 personer, er prisen derefter 70 kr. for børn og 100 kr. for voksne. På disse private ture bestemmer man selv tidspunktet for turen. Turen kan f.eks. starte fra Brewpub og slutte samme sted.


TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.


Billeder: 1. Mystery Escape 2. Café Miao 3. Bumperfodbold hos Superevent.dk 4. Kunstlegepladsen Ordrupgaard: Andreas Omvik 5. Ghosttour.dk