Fællesspisning er både nemt og billigt, samtidig med at det er en hyggelig måde at møde nye mennesker på. Find vej til Københavns folkekøkkener lige her.

Café SonjaCafe Sonja

Hver torsdag i ulige uger er der fællesspisning i Café Sonja, hvor der bliver lavet mad af grønt- og kolonialvarer fra LØSmarket. Dagens ret koster 70 kr./ med dessert 100 kr. Hold øje med Café Sonjas Facebook-side lige her.


KraftWerket Folkekøkken

KraftWerket på Valgårdsvej i Valby afholder med jævne mellemrum folkekøkken, der byder på lækker mad til billige penge! En menu kan eksempelvis byde på lækre rødbedetoppe, rosenkål med stegte kokosflager samt fyldte kartoffelbidder til blot 20 kr. for en portion. Hertil kan man købe kolde drikke. Der kan kun betales med kontanter, og der vil være en vaskestand, hvor man tager sin egen opvask. Hold øje med kommende fællesspisninger her.

Absalons fælleshus
Hver eneste aften, 7 dage om ugen, lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster altid 50 kr. pr. person, børn til og med 5 år spiser dog gratis. Maden serveres ved langbordene kl. 18, så kom gerne lidt før. Dagens ret serveres altid på fade, som alle deler med hinanden. Dette betyder også, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag. Se mere her.

Islands Brygge Kulturhus
Cirka en gang om måneden bliver der holdt fællesspisninger på Bryggen for alle, der vil nyde et godt måltid i hyggeligt selskab. Så tag din kæreste, nabo, mor eller bare dig selv under armen og kom med til fællesspisning i Lysthuset i K-I-B. Dagens ret inkl. vin koster 100 kr. (uden vin: 75 kr.). Børn mellem 5-12 år spiser med til halv pris. Tilmelding: Send en mail til bryggemiddag@gmail.com senest dagen før. Hold øje med datoer for fællespisningerne her.

Nørrebrohallen
Nørrebrohallens Cafe Le Rouge holder folkekøkken hver tirsdag fra kl. 17-20. Det koster 55 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 10 år. Se mere her.

Ishtar - De Etniske Rødstrømper i Korsgadehallen
Forkæl jer selv med delikate små retter fra hele Mellemøsten, som kan blandes og nydes præcis som det passer jer. Ishtars Arapas Folkekøkken finder du i Korsgadehallen hver torsdag fra kl. 17.30, og så længe de har mad. Det koster 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Se mere her.

Psst: Hold øje med Støberiet
Støberiet på Nørrebro har netop annonceret, at deres nytårsforsæt er at prøve noget nyt! Hold jer klar og følg med her og på www.kulturn.kk.dk for opdateringer om det nye spisningskoncept. De lover at vi stadig skal spise sammen!

Billeder: Café Sonja og Absalon Fælleshus