Trænger ungerne til at blive kølet af, eller skal de bare forkæles lidt? København er spækket med lækre isbarer, men det kan være svært at vælge. Børn i byen guider dig til 10 af de bedste isbarer i København.


Ismageriet

Ismageriet ligger langt ude på Amager og i Søborg, men er absolut en udflugt værd. Med butikkens retrostil med kakkelbeklædt facade og cremefarvede servietholdere på terrassen kan man i to-tre-fire vidunderlige iskuglers tid føle sig hensat til en amerikansk isbar i 50’erne. 
Åbningsdato sæson 2017: Helårsåbent
Psst! I løbet af 2017 åbner Ismageriet endnu en butik, der har helårs-åbent. Butikken kommer til at ligge i Ørestad ved Emil Holms Kanal nær DR-byen. Den præcise åbningsdato er endnu ukendt.


Siciliansk Is

Der er italiensk is, og så er der Siciliansk Is. Mange af ingredienserne kommer direkte fra Middelhavsøen, og resultatet er den lækreste og blødeste is, man kan forestille sig. Alt er lavet efter gamle sicilianske traditioner og isbaren er især berømt for deres nødde, pistacie, - pinje og mandelis.
Åbningsdato sæson 2017: April

LÆS OGSÅ: De 5 opskrifter på hjemmelavede ispinde

Is_s_primary_article
Østerberg Ice Cream

Hos Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé, får I frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne på jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er helt uden konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. 
Åbningsdato sæson 2017: Den 25 marts


Istid

Hos Istid på Jægersborggade får du Skandinaviens første nitrogenis! Her er isen lavet på rene økologiske råvarer og til nedfrysning bruges flydende nitrogen. Når du bestiller din is er den derfor frisklavet på mindre end ét minut! Der er altid 4 forskellig smage at vælge imellem, hvoraf den ene vil være vegansk.
Åbningsdato sæson 2017: Den 11. marts - med halv pris på små og almindelig størrelse is kl. 12-18

LÆS OGSÅ: De 5 glutenfri spisesteder

Social_foodies_primary_article
Social Foodies

Social Foodies på Østerbro har især én meget populær is: ”Dyrehaven” – en skøn blanding af æble, ingefær, citron og spinat. De økologiske råvarer som butikkens varer er lavet på, produceres af de afrikanske landmænd, som Social Foodies støtter. Læs Børn i byens anmeldelse af Social Foodies her.
Åbningsdato sæson 2017: Helårsåbent


Nicecream

Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream på hhv. Elmegade og Enghave Plads, der specialiserer sig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. Her bruges økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er økologisk. 
Åbningsdato for butikken i Elmegade sæson 2017: Den 1. april
Butikken på Enghave Plads har åbent allerede nu onsdag-søndag.


Vild Glad

Vild Glad har to filialer på hhv. Amagerbrogade og i Amager strandpark. Her får du hjemmelavet italiensk is produceret i Vild Glads eget ismejeri – frisklavet hver eneste dag. Ofte byder mejeriet på sjove varianter som bubblegum og sukkerfri kiwi-æble-lime-is! Se Børn i byens anmeldelse af Vild Glad her.
Åbningsdato sæson 2017: Den 4. marts

LÆS OGSÅ: De 5 anderledes forlystelsesparker

Sk_rmbillede_2015-05-27_kl._15.27.15_primary_article
Bryggen 11

Hos Bryggen 11, som ligger lige ved Københavns Havnebad, kan man få lækker hjemmelavet is. Smagsvarianterne er både traditionelle og eksperimenterende - med alt lige fra vaniljeis til jordbær/basilikum. Nyd isen ved vandet med udsigt til byens skyline.
Åbningsdato for sæson 2017: Endnu ukendt

Is_primary_article
Paradis Is

Paradis Is er en populær isbar som findes over det meste af landet. Her er kvaliteten i højsædet hver dag, og isen har altid en lækker cremet konsistens og fantastisk smag. Paradis kører med konceptet ’månedens is’ så der altid er noget nyt at prøve – også for stamkunderne.
Åbningsdato sæson 2017: Den 4. marts

Isny_primary_article
Olufs is

Byens måske mest populære ispind har man i en årrække fået hos Oluf’s Is nær Trianglen. Her har man specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde af både fløde og sorbet.  Ispindene fås i alle regnbuens farver og er alle dyppet i chokolade - flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Mums.
Lige nu er isbutikken til salg og det vides endnu ikke, hvordan, hvornår (og om) butikken videredrives i 2017. Børn i byen krydser fingre for, at en god køber dukker op og fortsætter successen. 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.