Har I rabarber i haven eller gården, som I gerne vil have omsat til noget sødt? Rabarbertærte en en skøn sommerklassiker, som de fleste kan lide. Vi giver jer opskriften på en nem og lækker én af slagsen lige her!

Ingredienser (6 personer):

Bund

  • 150 g smør
  • 180 g mel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver


Fyld

  • 3 dl rabarber skåret i tern
  • 1 æg
  • 100 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 dl cremefraiche
     

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smørret i en gryde og tag det af varmen.
  2. Rør mel, sukker og bagepulver i smørret, til det bliver en dej.
  3. Tryk dejen ud i en tærteform på ca. 25 cm. og bad den ved 200 grader i 15 minutter, nederst i ovnen.
  4. Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i den forbagte bund.
  5. Bag så tærten færdig i ca. 25 minutter på 200 grader.
  6. Nyd rabarnerten lun og evt med cremefraiche eller vaniljeis - mums!

 

Velbekomme!