Det er super hipt med en grøn bolig lige nu. Vi fylder vores hjem op med masser af flotte, skulpturelle planter og mange af os gror vores eget grønt på altanerne og i baggårdene. Vi guider dig til at være med på trenden og viser vej til fede steder, hvor du kan blive grøn på den hippe måde.

Trendy kaktus og sukkulenter
Kaktus København
 er en konceptbutik for kaktus og sukkulenter. Her mikses de eksotiske planter med en nordisk, minimalistisk stil. Køb dine planter og lækker håndlavet keramik, hængekrukker og potter her.
Børn i byen klubmedlemmer får 15% rabat på alle mini kaktus og sukkulenter i potter.

Planteplaneter
I webshoppen Planteplaneter.dk kan du finde de finurlige fritsvævende planter, der er inspireret af et gammelt japansk koncept. De er super dekorative og nemme at holde – og meeega trendy!

LÆS OGSÅ: Urban Gardening - Sådan kommer du i gang

Smukke buketter
Hvis du allermest er til blomster, er Bloomon.dk stedet! Her kan du abonnere på de yndigste buketter og få dem bragt lige til døren. Smukke buketter, der ligner de er lige blevet håndplukket fra haven. Wauw.

LÆS OGSÅ: Spis din by - tips til at høste spiseligt vildt

Til byens havefolk
Webshoppen Urban Garden Company gør det nemt for byfolk at dyrke have – i en kvalitetsbevidst og tjekket stil. Her er alt fra minidrivhuse og flotte vandkander til smukke haveredskaber og nyttige fagbøger. Det hele leveres selvfølgelig direkte til din dør.
Børn i byen klubmedlemmer får 15% rabat på alle produkter i webshoppen resten af 2016.

Grøn altan
Udlever du dine grønne drømme på altanen, så tjek ind på Altanliv.dk. Her finder du masser af funktionelt og pladsbesparende tilbehør i god kvalitet. Foldeborde, altankasser, parasoller… you name it!

Fotos: Zevegraf/Kaktus København og Bloomon.