Cirkus Arena har netop slået dørene op til dettes års forestilling, som byder på både sang med James Sampson, flot akrobatik og dygtige cirkusdyr. Børn i byen har været forbi teltet i Bellahøj og giver jer her vores mening om showet.

Vild med dans-trio byder velkommen
Det er sidste sæsons Vild med dans-trio bestående af James Sampson, Sara Maria Franch-Mærkedahl og Patrick Berdino, som byder velkommen til dette års cirkusforestilling - Vild med cirkus! Trioen forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner og leverer et underholdende show med sang, dans, humor og god dynamik.

Imponerende indslag
Selve showet er spækfyldt med imponerende indslag fra forskellige artister fra hele verden. Mød bl.a. en gruppe på seks trampolinspringere, der flyver gennem luften, fra trampolin til trampolin, i forskellige kombinationer og et højt tempo. Bliv desuden tryllebundet af tre unge, yndefulde håndstandsartister fra Ukraine, verdens hurtigste jonglør importeret fra selveste Moulin Rouge eller husklovnen Jimmy Folco, som har været en del af Arena-familien, siden han var 12 år gammel. Jimmy taler især til det yngste publikum og hiver endda enkelte af de små tilskuere med i manegen til grin og glæde for resten af salen.

Dygtige cirkusdyr
Og så til de mere nuttede artister som heste, kameler, søløver og elefanter. Dygtige dyr er der masser af og, for især de mindste, bliver det aldrig kedeligt at se en søløve vinke, en elefant der sætter sig på en skammel eller en flok kameler der boltrer sig med en flok dromedarer. Ungerne kan desuden få sig en tur på hesteryg eller et billede med den ene af Arenas to søløver i showets pause, og i forteltet render en kælen cirkushund rundt blandt bordene og hygger om gæsterne. 

Børn i byen finder showet underholdende med indslag der appellerer både til det voksne publikum og til børnene. Det er især husklovnen og cirkusdyrene der vinder ind hos ungerne, hvorimod de dygtige trampolinspringere, håndstandsartister m.fl. henvender sig til de voksne. Alt i alt et godt show!

Fire ud af fem stjerner: 

Hvor og hvornår: Cirkus Arena holder til ved Bellahøj i Nordvest frem til den 10. april, hvorefter de trækker teltpløkkerne og rejser til Jylland. Her indtager de Århus den 15. april og bliver indtil den 24. april.  
For den fulde turneplan tjek: www.arena.dk