Børn i byen elsker bøger og har derfor lavet en samlet guide over alt vores bog-indhold til ungerne. Se bare her!

Højtlæsning

Højtlæsning er godt for både store og små. Det er hygge og samvær, ro og nærvær. Og så er det stimulerende for udviklingen af dit barns sprog. Hvis du gerne vil læse højt for dit barn, men måske mangler et godt råd til, hvordan du kommer i gang, så giver Børn i byen dig her en guide til højtlæsning – både for de allermindste, de lidt større og de små skolebørn. 

Bøger for de 2-5 årige

Mangler I inspiration til gode børnebøger for de 2-5 årige? Vi har samlet en bunke af de bedste Høst & Søn børnebøger lige her. Find inspiration til gode serier, pigebøger, humoristiske bøger, poetiske billedbøger, højtlæsningsbøger og billedbøger. Guiden rummer alt lige fra serierne om ‘Cirkeline’ og ‘Carl’ til humoristiske bøger som ’Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved’ og ‘De tre Bukke Bruse’.

Bøger for de 5-8 årige

Er junior så småt begyndt at supplere højtlæsningen med læs-selv, så se vores guide til Høst & Søn børnebøger til de 5-8 årige her. Genrene spænder lige fra serier, humoristiske bøger, eventyr, poetiske billedbøger, højtlæsning, leg og læring og læs-selv. Titlerne er bl.a. ‘Villads fra Valby’, ‘Teddy’ og ‘Hullerikkerne fra Syvstammetræet’. Flere af bøgerne findes både i en højtlæsnings- og en læs-selv-version.

Bøger for de 9-13 årige

Er ungerne rundet de 9-13 år, skal de selvfølgelig ikke snydes for en guide til læs-selv-bøger. Her finder I inspiration til gode Høst & Søn-tweenbøger, som taler direkte til målgruppens interesser. Kategorierne er opdelt i serier, pigebøger, drengebøger, poetiske bøger, eventyr og fantasy. Titlerne er fx 'Antboy', 'Skammerens Datter', 'Skaterland', 'Zam' og 'Natulv'.

Boganmeldelser

I kan også sætte jer til at læse vores anmeldelser af diverse børnebøger og på den måde finde en god bog, der interesserer jer. Vi har bl.a. anmeldt  ‘Den hvide kanin og den sorte hat’, ‘Frøen og fluen’, 'Hvad så Vilmer' og ‘Lynild og ormehug.

Bogarrangementer

Ofte er der fede bogarrangementer i København og omegn. 

Fra den 26. februar til den 6. marts, er der litteraturfestival - KBH Læser 2016. Festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, som slipper litteraturen og læselysten løs i byen. Målet er at få alle, der har lyst, til at læse mere, samt at få dem, der sjældent læser, til at interessere sig for litteratur. Se vores oversigt over børnevenlige arrangementer under festivalen her.

Foruden de ovennævnte bogarrangementer, er Copenhagen Comics og Bogforum to andre tilbagevendende arrangementer. Copenhagen Comics er ikke fastlagt for år 2016 endnu, men hold øje med vores kalender. Bogforum vil blive afholdt den 11.-13. november.