Kom ned i tempo i vinterferien med Panduros sjove DIY-sæt. Alle materialer er samlet og klar til hyggelige krea-stunder med børnene. Børn i byen har lavet Frost-diademer og robot-magneter.

Annonce

 

Vinterferien står for døren med byens overvældende udvalg af familieoplevelser. De fleste familier har et tæt program af aktiviteter, men mange vil også gerne ned i tempo derhjemme. Her er det oplagt med fordybelse i nogle kreative sysler. Men skal man så ud og investere i et helt arsenal af karton, glimmer, lim, perler og maling? Nej, ikke nødvendigvis: Smut en tur i Panduro Hobby, der har et super udvalg af ”ready-to-go” sæt, der er færdigpakket med alt hvad I skal bruge til jeres små krea-projekter. Her er noget for alle aldre, præferencer og niveauer, hvad enten Junior er til smykker, masker, sværd, raketter, pirater eller prinsessekroner. På Børn i byen redaktionen faldt valget på DIY-diademer i Frost-stil og magnet-robotter.

Hjemmelavet Elsa-diadem
Glimmer og pailletter forenet i et Frost-tema! Så bliver det ikke meget bedre for en prinsesse-fikseret femårig. Vi har kastet os ud i Panduro-æsken ”Frozen DIY Tiaras” og det er et begejstret ”Orrvv”, der udbrydes, da pakken åbnes og de glitrende diademer i mosgummi ligger klar. Udsigten til et vaskeægte Elsa-look gør de små fingre meget ivrige og straks bliver posen med pailletter flået op – for nu skal der dekoreres! Pailletterne bliver nøje udvalgt og fastlimet i et sirligt mønster. Der følger en instruktion med, men det er nu temmelig indlysende, hvad der skal gøres. Pakken er egnet for børn fra 4+ og det er kun, når de fine satinbånd skal bindes, at den voksnes hjælp er nødvendig. Alle materialer følger med: Udklippede diademer, pailletter, lim og bånd. Ja, det virker måske endda næsten for nemt, men for 4-5-årige børn, der måske endnu ikke har tålmodighed til at kreere kunstværker helt fra bunden, er pakken perfekt. Her er til en halv times fordybelse og det er let at gå til. – Og resultatet vækker stor stolthed: Et hjemmelavet Elsa-diadem, wauw!

Robotter på køleskabet
Der skal også limes pailletter på magnet-robotterne. Men de skal først males. I pakken ”Art magnets robots” medfølger udklippede robotter i kanvas med magnet på bagsiden, tre mini-bøtter med maling, pensel, pailletter, runde øjne, lim og en vejledning. Til to stk. robotter. Fremgangsmåden er lige til og igen er det super motiverende at fremstille sine helt egne, personlige robot-fyre. Og det allerbedste: De kan hænge på køleskabet og passe på familiens huskesedler!

INFO: Se Panduros udvalg af materialesæt for børn her. De billigste koster 25-30 kr. og de dyreste 449 kr.  


KORT OM HISTORIEN BAG PANDURO:

For nogle år siden kunne Panduro fejre 50-års jubilæum. Men det hele startede egentlig i 1800-tallet, hvor den spanske soldat, Isidoro Panduro, forelskede sig i en pige fra Fyn. Sammen grundlagde de Panduro-familien i Danmark. En af Isidoros efterkommere, Carlo Panduro, der egentlig var smed, åbnede sin egen butik, hvor han solgte souvenirs og eksotiske smykker. Det blev starten på en blomstrende virksomhed – og resten er, som man siger, historie…