Byd Folketeatrets nye tilbud velkommen: U – teater for dig præsenterer de bedste forestillinger for børn og unge og deres voksne i en udvidet teateroplevelse, hvor publikum kan opleve magien i teatret sammen. 

 Annonce

Så er der nyt på byens teaterscene: Folketeatret er klar med U - teater for dig, der er et nyt koncept, hvor forestillingerne ikke slutter efter tæppefald. Tværtimod, vil U - teater for dig forlænge teateroplevelsen for publikum ved at invitere inden for i det Kunstneriske Laboratorium efter forestillingerne. Her ligger bl.a. blyanter, piberensere, perler og sakse klar til at åbne hver enkel forestilling yderligere op for børnene og deres voksne. Til hver forestilling er der udarbejdet materiale specifikt til den enkelte forestilling og alderstrin af professionelle billedkunstlærere. På den måde bliver der rig mulighed for at lagre og efterbearbejde teateroplevelsen på sin helt egen personlige måde.

Et nyt, forandret og forbedret Folketeatret
Folketeatret har udviklet det nye tiltag i samarbejde med pop-up teateret Filiorum og får premiere i februar. Teaterchef Kasper Wilton fortæller: ”Vi har netop åbnet dørene for et nyt, forandret og forbedret Folketeater. De nye omgivelser giver nye muligheder og dermed også en mulig realisering af drømmen om at kunne introducere børn og unge til teatrets verden på en kvalificeret og inkluderende måde. Derfor er vi stolte af at kunne lancere U – teater for dig som en revitalisering af vores børnescene skabt i tæt samarbejde med Filiorum.” 

Forårets forestillinger er klar
Byens børnefamilier kan glæde sig til masser af magiske forestillinger hos U – teater for dig allerede her i foråret. Den første sæson er fastlagt og der vil være tryllebindende teater for både de helt små på 0 år og for de store på 11.
Den poetiske og livsbekræftende Al tid i verden (5-11 år) bliver første forestilling på plakaten med premiere 4. februar efterfulgt af den fantasifulde vejrfortælling Regn (0-6 år) og den højaktuelle Fra mig til dig (3-8 år) om drengen Omar, der er byens bedste drageflyver, indtil han en dag må rejse med sin familie til et fremmed land. 

Læs mere om U – teater for dig på Folketeatret på www.folketeatret.dk
Læs mere om Filiorum på www.filiorum.dk