Mangler I inspiration til gode børnebøger for de 5-8 årige? Vi har samlet en bunke af de bedste Høst & Søn børnebøger lige her!

Annonce

Indholdsfortegnelse

  1. Serier
  2. Humoristiske bøger
  3. Eventyr
  4. Poetiske billedbøger
  5. Højtlæsning
  6. Leg og læring
  7. Læs selv

Mig og min familie

mig og min familieAf Anja Hitz

Alder: 7+. Kategori: Serier.

Resumé

En sjov, uhøjtidelig og kærlig serie om enebarnet Rose og hendes skøre, sammenbragte familie. Rose er 11 år og enebarn. Hendes forældre er skilt, og da moren bliver kæreste med en ny mand, vender det op og ned på det rolige liv, Rose hidtil har haft på skift hos sin far og mor. En én ting er, at han gør alting anderledes end mor og Rose ville gøre det; han har også fem børn - og næsten alle drenge! En fortælling om barnet som bindeleddet mellem en mor og en far, der har valgt at gå hver sin vej, og om at pap er tykkere end vand. Bøgerne er illustreret af Kirsten Raagaard, og kan læses uafhængigt af hinanden. 

Anmeldelser

"En klog og varmhjertet fortælling om sårede følelser og sorte afgrunde."
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Politiken                  

"Historien skildrer på humoristisk vis glæder og udfordringer, der naturligt følger med i en sammenbragt familie. Teksten suppleres af Kirsten Raagaards fine tegninger, som med indlevelse understøtter teksten … En velskrevet og anbefalelsesværdig bog, som kan læses i såvel sammenbragte som kernefamilier."
- Lektør                                                                    

"I al stilfærdighed fremragende … Jeg slugte alle fire bind råt, græd lidt indeni over de skilsmisser, jeg har været udsat for og årsag til, og smilede så lettet over, at skilsmisse hverken behøver betyde et liv uden familie eller uden kærlighed for de børn, vi elsker så højt. Et must read for skilsmisseforældre og ganske enkelt supergode bøger for børn."
★ - Ulla Hinge Thomsen, BogLiv.dk 

Titler i serien


Teddy

Af Lin Hallberg

Alder: 6+. Kategori: Serier.

Resumé

Lin Hallbergs elskelige og populære serie om den lille, tykke og uregerlige pony, Teddy. Teddy flytter ind hos Emilie og hendes sammenbragte familie. Det er meningen, at han skal være Emilies egen private hest. Men Teddy er stædig og sur, og Emilie kan faktisk ikke komme til at ride på ham. Så nu begynder den lange, seje kamp med at få Teddy til at makke ret, og imens vokser familien med katte, kaniner, en gris – og en lillebror. Teddy-bøgerne er illustreret af Magareta Nordqvist. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. 

Anmeldelser

"Det er en meget hyggelig fortælling … guf for heste- og  rideinteresserede piger … Tegningerne er særdeles gode og meget udtryksfulde. De støtter læsningen meget og er med til at give en god læseoplevelse … Bogen kan varmt anbefales."
- Børn og Bøger

Titler i serien 


Mit lykkelige liv

Af Rose Lagercrantz

Alder: 6+. Kategori: Serier.

Resumé

En serie om pigen Dunne, der begynder i skole – og som samler på lykke. Hun ved, at glæden venter på den, der samler på de gode øjeblikke og holder ikke op med at håbe, bare fordi det hele ser håbløst ud. Mit lykkelige liv-serien er illustreret af Eva Eriksson. 

Anmeldelser

"Mit lykkelige liv er en menneske- og barneklog bog, man bliver varm indeni af at være sammen med."
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Politiken

Titler i serien


Hanna og Emma

Af Bente Bratlund

Alder: 6+. Kategori: Serier.

Resumé

Hanna & Emma er en letlæst bogserie om to bedsteveninder, Hanna og Emma, der altid er der for hinanden. Hver bog i serien fortæller to korte historier om pigerne og de ting, der fylder i deres hverdag: skole, venner, familie. Varme fortællinger om hverdagsdramatik i øjenhøjde med pigerne.

Anmeldelser

"Serie om de ca. 11-årige piger Hanna og Emma. Kan læses af piger fra ca. 8 år og vil være god at give til dem, der er klar til noget mere end de tynde læse let-bøger … Man får hurtigt sympati for Emma og Hanna. Historierne er veldisponerede med fine spændingskurver … God ny serie om at være veninder, der vil tiltale målgruppen."
- Lektør

Titler i serien


Tom Gates

tom gates min geniale verdenAf L. Pichon

Alder: 8+. Kategori: Humoristiske bøger. 

Resumé

Mød Tom Gates - den evige mester i skøre ideer og dårlige undskyldninger, der har taget børn over hele verden med storm. Igennem Toms tegninger i sin notesbog, får læseren et unikt indblik i hans hverdag og kreative løsninger på livets små (STORE) problemer. 

Anmeldelser

"I et fascinerende virvar af tegninger, doodles, udråb, lister, blandede kommentarer og lige så blandede skrifttyper fortæller Tom Gates om sit liv […] En sjov kloning mellem en let roman, en tegneserie og et personligt kladdehæfte."
– Birte Strandby, Bogvægten

"Den her bog er uovertruffen i at spille op til ballademageren […] og så får den voksne til at le. For Tom er noget af en charmerende gavtyv. Bogen er kort (alt for kort), og derfor vil jeg ikke afsløre nogen af de spradebasse ting, han gør, men stol på mig, når jeg siger, du har lyst til at finde ud af det."
– Josephine, Bookeater

"Den er skælmsk, humoristisk og virkelig underholdende bygget op med barnlige tegninger, pile alle vegne og små bitte bobler med underlige snakke i – som kun børn forstår".
– Ibi Makienok, Planetibi Instagram

"Den viser på sjoveste vis, hvordan drenge i den alder ofte tænker og handler. Hvert udsagn i bogen er ofte ledsaget af en lille tegning, hvilket gør bogen endnu sjovere. Man kan let sætte sig ind i Toms kvaler, samtidig med man bare griner højlydt ad hans bestræbelser. At bogen er fyldt med små tegninger, gør den hurtig at læse, og siderne virker ikke så teksttunge".
– Henriette Olesen, Lektør

Titler i serien

Os i 3.U

os i 3.uAf Gunvor Reynberg

Alder: 8+. Kategori: Humoritiske bøger.

Resumé

Os i 3.U er en humoristisk serie om Mikkel, Foxy og alle deres venner i 3.U. Bøgerne er spækket med grinagtige og genkendelige situationer og fyldt med sprudlende, sjove illustrationer af Niels Roland. Dansk "Wimpy Kid" for de yngste læsere.

Anmeldelser

"Der er fart over feltet og masser af sjove og skøre episoder. Humoren er skæv, sproget nutidigt og Niels Rolands sort/hvide illustrationer passer godt til historien."
– Lektør

"Byder på masser af action, grin og finurlige bekendtskaber […] Rigtig vellykkede."
– Birte Strandby, Bogvægten

Titler i serien

Villads fra Valby

villas fra valby er indbrudstyvAf Anne Sofie Hammer

Alder: 4+. Kategori: Humoristiske bøger.

Resumé

Villads fra Valby er en helt almindelig dreng, som elsker Disney Sjov, pasta med kødsovs og at lege med sine venner. Han er nemlig rigtig god til at lege – men desværre er det ikke altid, at de voksne synes, at de ideer Villads får, er så gode. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Anmeldelser

"En moderne og københavnsk udgave af Emil fra Lønneberg".
★ - KultuNaut          

"Spændende og morsom underholdning… velegnede til højtlæsning både for børn, der snart skal begynde i skole og for ungerne i de første klasser"
- Bogvægten.dk

Titler i serien 


Havenisserne flytter ind

Af Josefine Ottesen

Alder: 5+. Kategori: Eventyr.

Resumé

Da havenissernes hule i Brede Æbletræ ødelægges i en storm, må de små forhutlede væsner ud på en uventet rejse for at finde et nyt hjem. En spændende og aktuel julehistorie om en lille nisseflok, der må gå fra hus og hjem. Fortalt med humor og varme og udgivet i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp. Hver bog støtter ubeskåret Dansk Flygtningehjælp med 40 kr.

Anmeldelser

"Den er en fantastisk rørende fortælling om det værste man kan opleve. Den handler om at miste alt det man har, sit hjem, sin familie og det man tror på. Det der gør “Havenisserne flytter ind” helt speciel god er, at den på den fineste måde formidler det følsomme og meget svære emne i børnehøjde."
- mors-apps.com                                                    

"Skrevet og tegnet, så man tror på den og uden videre lever sig ind i nissernes univers. […] Derfor er historien også et genialt afsæt til at snakke om, hvordan det må føles at være flygtning og langt væk fra alt det, man kender og holder af".
– Weekendavisen

"En sød julehistorie i 24 kapitler om at miste sit hjem og lede efter et nyt, familie, venskab og håb. Men også en historie om at hjælpe andre, og at selv om man ser forskellige ud kan man godt være ens indeni."
 – pallesgavebod.dk 


Hullerikkerne fra Syvstammetræet

Af Josefine Ottesen

Alder: 5+. Kategori: Eventyr.

Resumé

SWISSHH, ZIGGEDEZAG! GADUNG! Der er altid fart over fletet, når Josefine Ottesen indleder sine bøger om de opfindsomme og stærkt evetyrlystne hullerikker. Med serien om vennerne Ask, Birk og Ella har Josefine Ottesen skabt et genkendeligt univers fuld af humor, action og spænding. Hullerik-bøgerne er illustreret af Claus Rye Schierbeck. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. 

Anmeldelser

"Bøgerne om hullerikkerne er oplagt historiehygge fær sengetud for både store og små. Fulde af sjov, drama  og spænding, men aldrig så spændende, at de bliver skræmmende"
- Bogmagasinet

Titler i serien


Garmann

Af Stian Hole

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Det har regnet med børnebogspriser og fantastiske anmeldelser til den norske forfatter og illustrator Stian Hole for hans originale og anderledes billedbøger om den tænksomme dreng Garmann, der er trådt ind i skolealderen og dermed i en helt ny æra af barndomslivet.

Anmeldelser

"H.C. Andersen kunne ikke have gjort det bedre med pen, papir, saks og limpotte ... En gave til barnet i os alle."
★★ – Berlingske Tidende.                                            

"Forfatteren udfordrer børnenes øjne og ører, og han åbner en verden, som drager og kræver barnets fulde opmærksomhed."
★★ –Nordjyske  

 Titler i serien


Den gamle mand og hvalen

Af Stian Hole

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

En rørende fortalt, stemningsfuld og smukt illustreret fortælling om to brødre, Cornelius og Halvor, der har været uvenner i mange år. En dag opdager Cornelius en hval, som er strandet. Han prøver at hjælpe den tilbage i havet, men indser, at han ikke kan klare opgaven alene.

Anmeldelser

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  - Politiken                                        

"En både rørende og elementært medrivende fortælling bliver det til. Et must fans for Stian Hole-fans, og nye læsere kan også snildt begynde her."
★ – Jyllands-Posten                                  

"Fordi både de smukke ord og det visuelle går op i en højere enhed, gør at det her er en hel særlig bog. Vil være helt fantastisk som højtlæsningsbog."
★ – Skrivepulten


Annas Himmel 

Af Stian Hole

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Annas Himmel er en poetisk, filosofisk, tankevækkende og farvestrålende billedbog om livet og døden. Om Anna, der tager sin far med på en rejse til himlen, hvor hendes mor er.

Anmeldelser

"Norske Stian Hole gør det igen. Skriver og illustrerer en filosofisk og forførende billedbog for børn i alle aldre. Hans nye billedbog rammer denne helt specielle ”Holeske” tone. Annas himmel synger en stor sang, lavt og stille. Meget er skrevet om døden i bøger for børn. På godt og ondt. Men ingen skriver og skaber billeder som Hole … Stian Hole har skrevet et eventyr uden sin lige. Et lille mesterværk, der mest af alt fortjener at være i stilheden, der sænker sig, da bogen lukkes."
★★ - Nordjyske Stiftstidende                                                    

"(...) en på samme tid tankevækkende og farvestrålende billedbog om livet og døden - og måske også alt, hvad der ligger derimellem. Annas himmel er en fremragende udgivelse, som understreger, hvorfor Hole allerede har vundet så mange priser for sine tidligere bøger."
★★★★★★ - KultuNaut                              

"Den smukkeste børnebog nogensinde."
- Julia Lahme, blogger og forfatter


Morkels alfabet

Af Stian Hole

Alder: 6+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Der er nogen, der går og lægger små sedler på jorden. Hvem kan det være? Tænker Anna. En dag ser hun en skygge. En dreng. Kan det være ham? Morkels alfabet byder på en gensyn med Anna fra Annas himmel og er en smuk historie om venskab og om, hvad der er vigtigt i livet.


Den hvide kanin og den sorte hat

Af Jesper Wung-Sung

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Den hvide kanin K har levet hele sit liv i den sorte hat, men pludselig falder tryllekunstneren død om, og K må for første gang hoppe ud i verden. Men hvor er rampelyste og bifaldet? Hvor skal man bo, og hvordan skal man leve? Den hvide kanin og den sorte hat er en poetisk bog om nogle af livets store spørgsmål fortalt i børnehøjde. Bogen er illustreret af Anna Margrethe Kjærgaard. 


Frøen og fluen

Af Jesper Wung-Sung

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Der var en gang en selvfed frø, der nød livet og sig selv, men pludselig blev freden forstyrret af en træls flue og dagen fik en noget anden afslutning, end frøen havde tænkt. Frøen og fluen er en billedbog om en frø, der har nok i sig selv, en flue, der som fluer generelt, er irriterende og en motorcykel, der ændrer alt. Bogen er illustreret af prisbelønnede, norske Lisa Aisato.


Mørkebarnet

Af Cecilie Eksen

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Prisbelønnet og anmelderrost poetisk børnegyser skrevet som sonetkrans og udspiller sig i et skræmmende, fascinerende eventyrunivers. Med fabelagtige, drømmende, dragende detaljefyldte illustrationer af Malene Reynold Laugesen.

Anmeldelser

"Skulle sonetkransens form afskrække nogen i al dens matematiske utilnærmelighed, er det kun at læse fortællingen højt. Så danser sproget afsted, og hårene rejser sig på armene."
- Jyllandsposten


Da Gud var dreng

Af Sankt Nielsen og Madam Karrebæk

Alder: 5+. Kategori: Poetiske billedbøger.

Resumé

Da Gud var dreng er en vild og rablende billedbog om tiden før skabelsen, om en barndom tilbragt i det rene ingenting. Hvor der ikke var sure voksne, ingen sengetider, men heller ingen hund der kom, når han kaldte. Bare mørke. Og hvad gør man så? Med fantastiske farveillustrationer af Dorte Karrebæk.

Anmeldelser

"I sjælden grad vildt og karakterfuldt sprudlende billedbog."
- Weekendavisen  

"En respektaftvingende modig - humoristisk, klog og smuk - nyfortolkning af den bibelske skabelsesberetning."
- Kristeligt Dagblad                                                    

★★★★★★ - Berlingske                                                                

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Politiken


Kaskelotternes sang

kaskelotternes sangAf Bent Haller

Alder: 8+. Kategori: Højtlæsning.

Resumé

Kaskelotternes sang er historien om den lille hvalunge Tangøje, der kommer ud på en dramatisk og farefuld rejse i det store ocean, da han bliver væk fra sin flok. Bent Hallers berømte klassiker er en historie om kampen for at overleve, men også om forureningen af havet, der gør det svært for hvalerne at leve.

Anmeldelser

"Flot genudgivelse af Bent Hallers kendte historie om hvalungen Tangøje og dens dramatiske oplevelser på havet […] Smuk genudgivelse af en fortælling som stadig er aktuel, og som stadig vil have læsere. Handler om de store emner som venskab, døden, personlig udvikling og ikke mindst forurening og dyreliv. Sproget er malerisk og levende. Lea Leténs illustrationer er velvalgte og giver bogen et nutidigt løft. Flot og indbydende forside. En klassiker som børn i dag også bør kende til."
- Dorthe Grønbæk, Lektør

Magnolia af Skagerrak

Af Bent Haller

Alder: 5+. Kategori: Højtlæsning.

Resumé

En magisk realistisk fortælling om en børneflok, der tilbringer et par ferieuger sammen med deres bedsteforældre i sommerhus ved havet. En højtlæsningsbog der dufter af sol og sommer, klitroser og saltvand. Ideel til en hyggestund mellem børn og deres forældre eller bedsteforældre. Poetisk og stemningsfuldt illustreret af Lea Léten.

Anmeldelser

"En smuk bog" -
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Politiken

"Bent Haller skriver i denne bog så man nærmest kan lugte havet og mærke den danske sommer og Lea Letens fine illustrationer understreger og udvider historien. Personerne er troværdige og interessante og historien er en oplevelse for både børn og voksne […] Virkelig fin bog, der er en fornøjelse at læse."
- Lektør 

"… Magnolia af Skagerrak [kan] med sindsro være en del af bagagen, når der pakkes til en uge i sommerhus med et eller flere børn mellem fem og otte-ni år."
★★★★ – Nordjyske Stiftstidende 

"Bent Haller er en forfatter, der lader sproget sprælle og skriver historier, der kalder på samtaler om, hvad der egentlig er på færde […] I Magnolia af Skagerrak er der sommermagi på den rigtig, rigtig hyggelige måde."
– bogertilborn.dk


Lille skid

Af Erik Barfoed

Alder: 6+. Kategori: Højtlæsning.

Resumé

Elias er ikke ret høj, og ikke ret stærk. Selv gadedøren har han problemer med at åbne. Men han er god til at tegne og til at tale fiskesprog. Lille skid er en episodisk fortælling om en ensom dreng og hans venskab med en gammel særling, som heller ikke rigtig passer ind. Gennemillustreret i farver af Peter Bay Alexandersen.

Anmeldelser

"En historie som denne, så fuld af leg og liv, fortjener ikke bare at blive læst, men at blive læst højt. Og sid tæt sammen, så den, der lytter, kan følge med i bogens billeder, som med stor opmærksomhed og indlevelse fanger Elias' forunderlige verden."
- Weekendavisen


Paris Belinda Hansen

Af Anne Sofie Hammer 

Alder: 8+. Kategori: Højtlæsning.

Resumé

Anne Sofie Hammer, kendt for bøgerne om Villads fra Valby , har med Paris Belinda Hansen , skrevet en loyal, morsom og hjerteskærende historie om et barn, som umiddelbart ikke vandt i lotteriet, den dag forældre, udseende og talenter skulle tildeles. Og man ler, mens ens hjerte går en lille smule i stykker, når Paris efter bedste evne alligevel forsøger at finde mening i de ting, hendes mor, far, lærerne og klassekammeraterne i den mobbefri klasse siger og gør. Bogen er illustreret i farve af Peter Bay Alexandersen.

Anmeldelser

"… med stilfærdig humor bliver det hjerteskærende til en sjov og velillustreret bog om en sej pige med et eventyrligt overlevelsestalent og et varmt blik for sine medmennesker."
- Bogvægten.                                                      

"En rigtig god historie om hverdagen for børn, der kommer fra en familie, hvor hverken det økonomiske eller det mentale overskud rigtig er til stede."
- Bogbotten.dk


Villads fra Valby maler uden for stregerne

villas fra valby maler uden for stregerneAf Anne Sofie Hammer

Alder: 4+. Kategori: Leg og læring.

Resumé

Villads fra Valby maler uden for stregerne er en ny, anderledes male- og aktivitetsbog, som i bedste Villads fra Valby stil opfordrer børnene til at løse opgaverne på deres helt egen måde og male udenfor de streger, de voksne altid har så travlt med at fortælle, at man skal holde sig indenfor.

Villads fra Valby - Sikker i trafikken

Af Anne Sofie Hammer og Dina Gellert

Alder: 5+. Kategori: Leg og læring.

Resumé

Villads fra Valby - Sikker i trafikken er en sjov og legende trafikindføring i børnehøjde. På baggrund af korte faktatekster og store myldrebilleder af genkendelige trafiksituationer lægger bogen op til en samtale med indskolingsbarnet om, hvad Villads og andre trafikanter glemmer og gør forkert. Bagest i bogen er der en trafikquiz, hvor barnet kan tjekke sin viden om trafik, samt et sjovt trafikbrætspil. Bogen er blevet til i tæt samarbejde med Børneulykkesfonden, som også udarbejder en række materialer til en Trafik-børnehavepakke som vil blive solgt og distribueret til børnehaver og skoler.


Villads fra Valby laver opgaver 

Af Anne Sofie Hammer og Dina Gellert

Alder: 5+. Kategori: Leg og læring.

Resumé

Lav opgaver sammen med Villads fra Valby i dette hæfte, der er fyldt med sjove udfordringer til børn i indskolingsalderen. Der er labyrinter, find fem fejl, prik-til-prik og tegneopgaver. Der er også mulighed for at lære at skrive tal og bogstaver selv, genkende bogstavlyd og endda løse nogle helt enkle regne- og staveopgaver. 


Hullerikkerne fra Syvstammetræet - Læs selv

Af Josefine Ottesen

Af: Josefine Ottesen

Alder: 6+. Kategori: Læs selv.

Resumé

LÆS & OPLEV-bøgerne består af fire korte og letlæste historier om hullerikkerne fra Syvstammetræet, der kombinerer fiktionslæsning og faktuel viden på en sjov og anderledes måde. I bøgerne er der links og QR-koder, der giver mulighed for at høre de omtalte dyrs lyde og se små film, hvor fakta om dyr og natur formidles spændende og indlevende af naturvejledere fra NATURAMA i Svendborg.

Anmeldelser

"Nogle mener, at enten leger man (fritid), eller også lærer man (skoletid), men disse bøger er et godt eksempel på, at det kan være svært at mærke forskel, når fantasi og virkelighed er effektivt blandet sammen. Her bliver man klogere, mens man har det sjovt."
- Weekendavisen

Titler i serien


Villads fra Valby - Læs selv

Af Anne Sofie Hammer og Dina Gellert

Alder: 6+. Kategori: Læs selv.

Resumé

Få lyst til at læse med Villads fra Valby. Villads fra Valby LÆS SELV-serien består af en række korte, pinlige, sjove historier om Villads fra Valby, skrevet til de børn, der lige har knækket læsekoden.

Anmeldelser

"Kan holde den lille begynder-læser fanget til sidste side med adskillige grin undervejs."
- Bogmagasinet

Titler i serien


Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier

Af Anne Sofie Hammer og Dina Gellert

Alder: 5+. Kategori: Læs selv.

Resumé

Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier er en samling af seks letlæste historier, så børn og voksne kan hygge sig med at læse dem op for hinanden.

Anmeldelser

"Et herligt gensyn med den opfindsomme Villads fra Valby. Selv om historierne tidligere har været udgivet hver for sig, fungerer de rigtig fint i denne samlede udgave, som godnathistorier. De har en passende længde ved sengetid og når der skal læsetrænes, kan barnet og den voksne jo fint skiftes til læse højt."
- Lektør

"… seks hyggelige og sjove historier om Villads, der er stærkt på vej til at blive en ny sjov klassiker."
– Dagbladet Ringkøbing-Skjern 


Skaterland - Læs selv

Af Kim Langer

Alder: 6+. Kategori: Læs selv.

Resumé

Skaterland - Læs selv, handler om Oskar, Tobi, Lukas og Samson fire venner fra 2. klasse. En serie om skateboard, løbehjul og venskab.Bøgerne er illustreret af Lars Horneman og kan læses uafhængigt af hinanden.

Anmeldelser

"Et rigtig godt bud på læse selv-bøger til drengene."
- bogbotten.dk 

"De to letlæste bøger vil med deres indhold og layout appellere til de mange skaterinteresserede drenge, som gerne vil have sjove, spændende og autentiske historier."
– Lektør

Titler i serien


 Læs også vores to andre bogguides:

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.