Der findes løbehjul, skateboards, cykler, stylter og rullesko… og så findes der segboards. Det nye segboard er på kort tid blevet den uovertrufne favorit blandt sjove transportmidler. 

Børn i byen har testet Segboardet fra Moonrider, og hele familien blev hooked på det fikse transportmiddel med det samme. 

Det er “ligesom ens gode ven” udbryder det første barn efter at fundet balancen i løbet af kort tid. Der går ikke mange minutter med følelsen af at være Bambi på is, før de små størrelser i familien finder balancen og kører rundt i huset med fuld fart. “Man føler sig fri” jubler min datter. Vi voksne bliver selvfølgelig også fristet til at prøve. For os tager det lidt længere tid at finde balancen, men når først man har fundet den, vil man ikke slippe boardet igen, og vi ender med at måtte rationere tiden på boardet i 10 minutters intervaller for at undgå skænderier!

Effektiv balancetræning - inde og ude
Det kræver en god balance at stå på segboardet, og er god styrke for maven. Udfordringen er at slappe af i kroppen, og turde slappe af, så følger det ens bevægelser - og så føles det fakstisk helt naturligt at blive transporteret rundt på de to hjul. 

Det virkelig geniale er, at det kan bruges både inde og ude. I de mørke måneder er segboardet en super god motivation til udendørs aktivitet på en sjov og underholdende måde.
Som min 8-årige søn siger: "Det er mega sejt, og så forurener det ikke"! 

Fakta om Segboards: 

  • Det er tilladt at bruge Segboards på private områder eller på skaterbaner og lignende.
  • Segboard (også kendt som Mini Segway, Airboard eller Hooverboard) er et genialt transportmiddel.
  • Boardet sætter i bevægelse, når du læner dig fremad - og standser, når du læner dig tilbage.
  • Du oplader boardet ved at tilslutte en stikkontakt.
  • Det findes i mange forskellige prisklasser fra 2799,- til topmodellen til 7499,-
  • Læs mere på www.moonrider.dk