The Sound of Music balancerer fint mellem stolt musicaltradition og at tilføre figurerne præcis den smule kant og humor, der gør, vi som moderne publikum kan mærke personerne og går med på præmissen. 

The Sound of Music er en fortælling om novicen, Maria Rainer, som forlader klosteret for at blive guvernante for Kaptajn von Trapps  og hans syv børn. Trapp har mistet sin højt elskede kone og forsøger at holde sammen på familien og sig selv via benhård disciplin. Maria vinder imidlertid hurtigt børnenes tillid, og bryder gradvist også forsvaret hos knudemanden, von Trapp. 

The Sound of Music er også en spændende og dramatisk historie om en kompromisløs von Trapp, der nægter at tilpasse sig nazismen og vælger at flygte fra landet sammen med sin familie. Fortællingen er inspireret af autentiske begivenheder.

Børn og musicals
Den klassiske musical er en oplagt mulighed for større børn at opleve “rigtigt” teater med iørefaldende melodier, stærke sangere  -  og optrædende børn.

Børn elsker at se andre børn optræde. Det har en særlig magi og nærhed, at det er dygtige skuespillere på ens egen alder, der står på scenen, Og børnene gør det rigtig godt, og ser ud til at nyde hvert sekund. De har også fin kemi med hovedrolleindehaveren, Maria Lucia Rosenberg, som står solidt i centrum og giver mariafiguren energi, varme, charme og kækhed. 

Scenografien har også en stor rolle i forestillingen, og benytter lys og enkle, effektfulde kulisser til at skabe vidt forskellige miljøer: stort kirkerum, åbne alpetoppe, en energisk cykelscene, dyster krigsstemning og intim hygge. 

The Sound of Music er en fortryllende oplevelse i smukke omgivelser - og en perfekt teateroplevelse for familier med større børn.

4 ud af 5 stjerner: 
The Sound of Music, Det ny Teater.
Spilleperiode: Den 17. sept.-31. dec. 2015
Varighed: Ca. 2 timer 50 minutter.
Køb billetter her.