Snart er det efterårsferie med masser af tid til kvali-hygge. Byen bugner af spændende tilbud og steder, der skal opleves. Men brug også et par dage derhjemme til ren hygge og nærvær. Fx er leg med modellervoks alletiders aktivitet, hvor alle aldre kan være med.

Annonce

Ny modellervoks med perler og pangfarver
Mange af os husker nok modellervoks fra vores egen barndom som en kedelig, grå masse, der var hård at forme og hurtig til at tørre ind. Sådan er det ikke længere. Børn i byen har kastet sig over Panduro Dough, der er en ny serie af modellervoks i høj kvalitet og flotte pangfarver. 

En søndag eftermiddag hvor regnen trommede på ruderne, rullede vi voksdugen ud på spisebordet. Tid til hjemmehygge med nærvær og kreativ fordybelse. Bøtterne med Panduro Dough kom på bordet og ungernes nysgerrighed var stor. De farvestrålende masser fristede som slik og de små fingre måtte straks røre, trykke, mase og rulle. Med den spøjse Panduro Dough Pearl – en modellervoks med små bitte perler i – var det da også sjovt snyde-slik, der lynhurtigt faldt os ind at forme. Denne voks er selvhærdende, lufttørrende og ret speciel med sin perlestruktur, der giver en ekstra sjov effekt til de figurer, man modellerer. Panduro Dough Pearl binder desuden på plast, papir og karton, så man kan bruge det som dekoration på fx æsker eller kort. 

Timevis af fantasi-leg
Da Panduro Dough kit’et ”My Snackbar” kom på bordet, blev spisebordet lynhurtigt forvandlet til en pop-up restaurant af de femårige. Med bøtter af blødt ler og sjovt plastic-værktøj som vaffeljern, spaghetti-presser, spartel, tromle m.m. kom fantasien i spil på nulkommafem og vupti – en hel menu stod snart klar. ”Far, hvad vil du gerne bestille?”, blev der råbt, og inden længe var der serveret spagehetti med kødsov og is til dessert!

Leg med modellervoks er virkelig en fin beskæftigelse, hvor timerne flyver af sted. Den bløde masse stimulerer sanserne og bringer fantasien i spil, samtidig med at det føles afslappende og afstressende at bruge fingrene i det bløde materiale. Alle aldre kan være med og det er nemt at være sammen om. Et glimrende alternativ til de skærme, som vi er mange, der, helt ærligt, ofte ender ved, når der skal hygges og slappes af. Det er bestemt ikke sidste gang vi hiver kassen med Panduro Dough frem. Næste gang skal vi lege skole med bogstavforme!

Fakta:
Panduro Dough er en af efterårets store nyheder hos Panduro Hobby. Tjek det store udvalg af sjove kits, redskaber og forskellige typer modellervoks her. OBS! Tirsdag i uge 42 giver Panduro Hobby 30% rabat på alt Panduro Dough og Fimo Kids – perfekt tilbud til kreahygge i efterårsferien!