Forkæl familien med den dejligste sommer-treat: Hyldeblomst is! Måske I endda først kan hygge jer med at plukke hyldeblomsterne sammen, det vil helt sikkert gøre isen endnu bedre at guffe i sig. Værsg'go', her kommer SmallChefs' superlækre opskrift.

Hyldeblomst is - det skal du bruge:

4 dl hyldeblomstsaft
4 dl vand
Saft og skal af en lime
4 æggehvider
2 spsk. rørsukker

Sådan gør du:

Hyldeblomstsaft, vand, limesaft og revet limeskal blandes. Æggehviderne piskes stive med rørsukkeret og vendes med resten af ingredienserne. Kør sorbeten i ismaskinen, indtil den har den rette konsistens, eller frys den i fryseren og rør i den undervejs og med en el-pisker inden servering.

Om Karoline Trier og Smallchefs:
Karoline Trier er mad-iværksætter og har Madskolen SmallChefs, hvor hun afholder kurser og laver sommerskoler for børn. Karolines mission er, at bidrage til at flere børn lærer at lave og forholde sig til mad og måltider, gennem positive og inspirerende madoplevelser. Læs mere på smallchefs.net.