Du får her SmallChefs opskrift på de lækreste super-cookies. Perfekte til en hyggelig eftermiddag med familien - eller måske som sofaguf fredag aften? Vi garanterer i hvert fald for succes!

16 stk.
Det skal du bruge:

130g brun farin
120g sukker
130g blødt smør
1 æg
180 g mel
40 g havregryn
½ tsk. natron
Et nip salt
100g nødder, kerner eller tørret frugt
100g chokolade

Sådan gør du:
Vej blødt smør, sukker og farin af og pisk det sammen med en el-pisker. Tilsæt æg og pisk igen.  Vej mel, havregryn, salt og natron af og pisk i sukker/smør-blandingen. Hak chokoladen og nødderne eller den tørrede frugt groft og bland i. Sæt på køl min. en time, gerne længere. Tril til kugler og sæt dem på en bagepalde og bag ved 175 garder varmluft i 15 min. Køl dem af på en rist, inden du tager dem af bagepapiret.

Om Karoline Trier og Smallchefs:
Karoline Trier er mad-iværksætter og har Madskolen SmallChefs, hvor hun afholder kurser og laver sommerskoler for børn. Karolines mission er, at bidrage til at flere børn lærer at lave og forholde sig til mad og måltider, gennem positive og inspirerende madoplevelser. Læs mere på smallchefs.net.