Var det noget med en IS på ISlands Brygge? Børn i byen har fundet 5 af Amagers bedste isbarer frem og guider jer her til den gode is-oplevelse.

1. Siciliansk Is

Hos Siciliansk Is på Christianshavn, kan man tage en sød bid af Sicilien. Her er alt lavet efter gamle sicilianske traditioner – og så vidt muligt med sicilianske og økologiske råvarer. Siciliansk Is er berømte for deres nødde-, pistacie- eller hasselnød-, pinje- eller mandelis. Men også deres sorbetis med brombær eller mandarin er helt fantastiske. 

2. Bryggen 11

Hos Bryggen 11, som ligger lige ved Københavns Havnebad, kan man få lækker hjemmelavet is. Smagsvarianterne er både traditionelle og eksperimenterende - med alt lige fra vaniljeis til jordbær/basilikum. Isen kan selvfølgelig nydes med udsigt over vandet og til byens skyline, efter en god dukkert i havnebadet. 

3. Vild Glad

På Amagerbrogade 182 ligger det lille ismejeri Vild Glad. Vild Glad er hjemmelavet frisk is, hver eneste dag, baseret på bær og frugter og uden tilsætning af konserveringsmidler. Her finder I et bredt udvalg af både mælke-is og sorbet, samt the, kaffe, smoothies osv. Der laves specielle favorit og børne-is hver dag.

4. Paradis Is

Paradis Is er en populær isbar som findes over det meste af landet. Selve ideen kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, men isen er blevet tilpasset til danskerne ved blandt andet at minimere fedtindholdet. Hos Paradis er kvaliteten i højsædet hver dag, og hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag. Paradis kører med konceptet ’månedens is’ så der altid er noget nyt at prøve for de mange tilfredse kunder der besøger stedet igen og igen.

5. Ismageriet

I det hyggelige Ismageriet på Kongelundsvej er det dømt ren retrohygge. Man skal dog ikke lade sig snyde af udseendet, der leder tankerne hen på 50’ernes amerikanske dinere. Ismageriet er nemlig en yderst moderne forretning med en yderst moderne tilgang til at lave is. Her kan man både få yoghurt-, sorbet og mælkeis, og som noget helt særligt kan man også købe is, som delvist er fremstillet på druesukker.