Mor er den bedste i verden. Så selvfølgelig skal hun forkæles ind i mellem. Hvad enten det er dig selv eller en mor, du kender, der har brug for lidt ekstra luksus, inspirerer vi dig her til fem lækre mor-treats.

Treat ophold på Kurhotel Skodsborg
Giv mor en omgang ultimativ luksus med et ophold på Kurhotel Skodsborg. Her kan man fx booke et treat ophold, hvor det simpelthen handler om at svælge i forkælelse i smukke omgivelser.  Få fri adgang til et fantastisk spaområde med 16 forskellige vandoplevelser, the i lobbyen, 2-retters aftenmenu og morgenbord med kig til Øresund. Badekåbe, håndklæde og slippers ligger klar til et døgns 100 % mor-forkælelse!

Haman-behandling i Sofiebadet
I den over 100 år gamle og fredede badeanstalt, Sofiebadet på Christianshavn, er der skøn wellness til mor i en lidt mere budgetvenlig udgave.  Giv fx et gavekort til en behandling i byens første Hamam I Hamam’en – det tyrkiske bad – ligger du på et leje, mens hele din krop sæbes ind i et lag af skum fra den økologiske olivensæbe, Kroppen masseres og skrubbes derefter med en grov handske af hestehår. Afslutningsvis skylles kroppen. Ahh, balsam for en enhver mors krop og sjæl! 

LÆS OGSÅ: De 5 konditorier

High Tea på Nimb Bar
Lad mor synke ned i de store lænestole på Nimb bar med en drink i hånden. Det emmer af luksus i Tivolis Nimb Hotel med baren på toppen. Her kan du virkelig få en eksklusiv feeling omgivet af krystallysekroner, bløde møbler og åben pejs. I baren kan du også nyde en High Tea med skøn te på kanden, lækre sandwiches og hjemmebagte scones med lemon curd på tallerkenen, ild i pejsen og magasiner at bladre i. Altså en oplevelse laaaangt væk fra hverdagens madpakker, lektielæsning og spaghetti med kødsovs.
Læs Børn i byens femstjernede anmeldelse af High Tea på Nimb Bar her.

Søndagsbrunch på D’Angleterre
Hvad er bedre end en langsom søndag med luksusbrunch? Det bliver ikke meget mere luksuriøst end på Københavns mest fornemme hotel, D’Angleterre. På hotellets restaurant, Marchal, kan du hver søndag spise dig mæt og glad i lækkerier som oste med hybenkompot, bagte kammuslinger, pocheret æg, letrøget laks, artiskokker med oliventapenade, æbletrifli og og og… listen er uendelig og toppes med intet ringere end flødeboller! Mmmm… Hvem vil ikke gerne begynde sin søndag sådan?

LÆS OGSÅ: De 5 madmarkeder- og arrangementer

Getaway til Sverige
Som mor i en travl hverdag med børn og job kan den største forkælelse være at komme lidt væk fra de sædvanlige rammer og det, man ser på hver eneste dag. Få fornyet energi med en lille rejse over sundet sammen med en god veninde eller måske helt alene. Hvad med at tage til Malmø og forkæle mor med en shoppedag i byens hyggelige gader, kun afbrudt af fika – kaffepause på svensk? Eller indlogér jer på et vaskeægte svensk badehotel: De 5 svenske badehoteller.