Det kan nogle gange være svært at få organiseret hverdagens gøremål, så de i stedet for uoverskuelig projekter bliver til daglige rutiner. Med de rette værktøjer kan hverdagen faktisk blive en del lettere og sjovere. Kiddly har fundet 6 apps, der hjælper dig til at holde styr på baby, indkøb, solcreme m.m.

Lifecake
Genial og gratis fotodelings-app designet specielt til familier. Du uploader billeder og video fra din telefon, tablet eller computer, og så organiserer Lifecake det i en tidslinie og holder styr på dit barns udvikling og milepæle. Du har fuld kontrol over, hvem der kan se dine billeder, da du via e-mail inviterer familie og venner. Hver gang du lægger nye billeder op, så får de besked via e-mail. Du har selvfølgelig også muligheden for at poste dine billeder på Facebook. App’en er enkel at bruge og ret lækkert designet. Køber man VIP-udgaven, så har man ubegrænset plads resten af livet - også til højopløselige billeder.
Find app'en i App Store eller hos Google Play.

UV-indeks
Foråret er endelig kommet, og det betyder, at vi bruger mere tid udenfor. Med denne gratis app kan du ved hjælp af telefonens GPS holde dig orienteret om det præcise UV-indeks lige der, hvor du er. App’en giver dig beskeder, hvis du opholder dig i en zone, der pludselig kræver solcreme. Du kan også indtaste dine favorit-byer og automatisk modtage oplysninger om bestemte byers UV-indeks. Ganske nyttig hvis hverken du eller junior skal have for meget sol.
Find app'en i App Store eller hos Google Play.

LÆS OGSÅ: De 8 bedste apps til børn lige nu

Baby Courage
Dette er app’en til dig, der ønsker at holde styr på alt i barnets første leveår: Amning, bleskift, spisning, søvnmønstre og de mange milepæle, som de små gennemgår. App'en er nem og overskuelig modsat andre af samme type, der kræver så meget information, at man mister pusten og ikke sparer tid. Den vil oplagt kunne bruges som barnets bog, og så kan man have flere børn i samme app.
Find app'en i App Store.

Karolines Køkken
Mange af børnenes livretter findes i denne gratis app, så der er masser af inspiration til aftensmaden. Under indstillinger kan man vælge, hvilke hovedingredienser man foretrækker. Det gør denne app rigtig brugbar, da muligheden for at sortere på ingredienser ikke altid er mulig i apps med opskrifter. Man kan desuden også vælge, om det skal gå hurtigt eller være fedtfattigt.
Find app'en i App Store eller hos Google Play.

LÆS OGSÅ: De 5 svenske badehoteller for mor og far

eTilbudsavisen
Nej tak til masser af reklamer. Ja tak til gode tilbud på alt fra bleer til dagligvarer. Med app’en får du styr på familiens indkøbsliste, og du får besked om, hvor og hvornår dine varer er på tilbud. Alle ugens tilbudsaviser er tilgængelige fra app’en, hvis du alligevel får lyst til at bladre lidt rundt. ’eTilbudsavisen’ er nem at bruge, og den sparer både tid og penge.
Find app'en i App Store eller hos Google Play.

Camera +
'Camera +' er en af de de bedste og mest populære foto-apps på markedet. Du tager dine billeder med det kamera, der er i app'en, så kan du redigere med mange flotte filtre og rammer. Clarity-filtret skal fremhæves, da det kan få selv ret dårlige billeder til at se flotte ud. Det er også muligt at redigere de billeder, der allerede ligger på telefonen. App'en har en enkel og overskuelig brugerflade.
Find app'en i App Store

Artiklen er oprindeligt bragt på kiddly.dk.