Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig med et af sæsonens sjove børneløb. Vi har fundet en række forskellige, underholdende løb, som foregår i København og omegn. De kommer her.

Fri for Mobberi Børnestafetten

Hvor og hvornår: Fælledparken, d. 10 juni

Fri for Mobberi Børnestafetten kan børn i alderen 0-13 år løbe en kilometer mod mobning - de mindste må gerne løbe i selskab af deres forældre. Så tag tæppe og picnickurven med i Fælledparken.  Der vil være sjove aktiviteter på pladsen og underholdning fra scenen, hvorfra det musikalske makkerpar Alberte og Andreas Fuglebæk, Amanda fra MGP og Hr. Skæg bl.a. vil underholde. Billetter koster 125 kr. Beløbet inkluderer løbebluse fra WHEAT, medalje, vand og masser af underholdning og aktiviteter for børn på dagen. Forældre løber gratis med. Pladsen med aktiviteter og underholdning åbner kl. 10, mens løbet starter ca. kl. 11.

PjerrotLøbet

Hvor og hvornår: Bakken, d. 11. juni

Lad ungerne deltage i det populære PjerrotLøb på Bakken for børn under 14 år. PjerrotLøbet består af 3 forskellige løberuter: 1 km., 3 km. og 5 km. Børns forældre og bedsteforældre er naturligvis også velkomne til at løbe med ganske gratis. Der udleveres t-shirts kl. 10, og kl. 11.20 er der sjov og skøn Zumba-opvarmning på Friluftsscenen. Kl. 11.45 skydes løbet i gang af selveste Pjerrot! Så kom og vær med til en skøn dag i selskab med andre børn, familier og Pjerrot

Børnemilen 2017

Hvor og hvornår: Christmas Møllers Plads, d. 19. august

Amager Atletik Club byder velkommen til den 20. udgave af Børnemilen på Christianshavn. Børnemilen har altid dannet rammen om en god aktiv familie-dag, som ungerne har været glade for at deltage i. Før og efter løbet kan alle børn prøve forskellige atletik-discipliner som sprint, skumspydkast og kuglestød, og efter en god eftermiddag, vil de forlade området med en medalje om halsen. Det koster 70 kr. i startgebyr at deltage.

Hedelandsdysten

Hvor og hvornår: Hedehusene, d. 27. august

Hedelandsdysten er et familievenligt løb, hvor alle kan være med. Der tilbydes løb på 5, 10 og 21 km. samt gang på 5 km., hvor man kan dyste mod sin far, mor, ægtefælle, bedste ven eller sine holdkammerater. For de små er der også et gratis børneløb, og mens mor og far er ude og dyste på ruterne, er der mulighed for at få børnene i sjov og aktiv børnepasning. Det er ikke kun i løbet man kan dyste - i målområdet er der nemlig en masse dystaktiviteter, hvor hele familien kan dyste mod hinanden. Priserne på de forskellige løb varierer, men børneløbet er gratis. Hvis man tilmelder sig inden 22. maj, er der rabatter at hente!

Hjerteløbet 2017

Hvor og hvornår: BonBon-Land, d. 2. september.

Hjerteforeningens Børneklub, Hjertebarn, arrangerer til september Hjerteløbet, som igen i år går gennem BonBon-Land. I støtter en god sag ved at deltage, og så kan I bruge billetten til efterfølgende at komme i BonBon-Land til en rabatpris på kun 99 kr. Løbet finder sted lørdag den 2. september kl. 9.30, men kom i god tid, så I ikke går glip af underholdningen og opvarmning (pladsen åbner kl. 8.30). Alle børn får både retro t-shirt og medalje – og så er der forfriskninger til alle løbere. Billetter til løbet købes på dagen. Hold øje med BonBon-Lands hjemmeside for mere info, når tiden nærmer sig.

Madmodsløbet 2017

Info følger...
 

Billeder: 1) Fri for Mobberi Børnestafetten 2) Cool Kids Run 3) Klovneløbet