Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig med et af sæsonens sjove børneløb. Vi har fundet en række forskellige, underholdende løb, som foregår i København og omegn. De kommer her.

Stafet for livetStafet for Livet Nørrebro 2017

Hvor og hvornår: Nørrebroparken, d. 9.-10. september.

For første gang nogensinde afholdes Stafet for Livet i år på Nørrebro. Stafetten løber af stablen i Nørrebroparken, og er for både store og små. Stafet For Livet er et 24-timers løb med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Formålet er at sætte fokus på kræftsagen, fejre livet, mindes dem, man har mistet og give håb til dem, der endnu kæmper. Det koster 100 kr. pr. holddeltager, 50 kr. for børn under 18 å

Bedsteræs

Hvor og hvornår:  Tivoli, d. 16. september. 

Bedsteræs er et løb for hele familien - både børn, forældre og bedsteforældre. Bedsteræs bliver afholdt i Tivolihvor familien skal samarbejde om at gennemføre løbet. Det gælder ikke om at gennemføre løbet på kortest mulig tid, men om at have det sjovt sammen. Derudover vil der også være en masse sjove aktiviteter, f.eks. kan I prøve hulahopringe, gå på stylter, eller øve jer i at jonglere. Det koster 40 kr. at deltage i løbet (indgang er IKKE inkluderet).

ECCO WALKATHON 2017

Hvor og hvornår: Kastellet, d. 10. september.

Find de gode travesko frem og brug fødderne i København til at samle penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. Walkathon byder på flere forskellige ruter, heriblandt en familirute på 6 km, hvor både børn og voksne kan deltage. Signe Molde og Jacob Riising vil byde velkommen, og efter løbet vil der være underholdnig og musikalske indslag. Det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn (under 12 år).

Billeder: 1) Stafet for livet 2) Hjerteløb, BonBon-Land

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.