Giv ungerne mulighed for at komme ud at røre sig med et af sæsonens sjove børneløb. Vi har fundet en række forskellige, underholdende løb, som foregår i København og omegn. De kommer her.

Stafet for livetStafet for Livet Nørrebro 2017

Hvor og hvornår: Nørrebroparken, d. 9.-10. september.

For første gang nogensinde afholdes Stafet for Livet i år på Nørrebro. Stafetten løber af stablen i Nørrebroparken, og er for både store og små. Stafet For Livet er et 24-timers løb med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Formålet er at sætte fokus på kræftsagen, fejre livet, mindes dem, man har mistet og give håb til dem, der endnu kæmper. Det koster 100 kr. pr. holddeltager, 50 kr. for børn under 18 år.

Børnemilen 2017

Hvor og hvornår: Christmas Møllers Plads, d. 19. august.

Amager Atletik Club byder velkommen til den 20. udgave af Børnemilen på Christianshavn. Børnemilen har altid dannet rammen om en god aktiv familie-dag, som ungerne har været glade for at deltage i. Før og efter løbet kan alle børn prøve forskellige atletik-discipliner som sprint, skumspydkast og kuglestød, og efter en god eftermiddag, vil de forlade området med en medalje om halsen. Det koster 70 kr. i startgebyr at deltage.

Madmodsløbet 2017

Hvor og hvornår: Kongens Have, d. 26. august. 
 
Igen i år afholdes det populære Madmodsløb under Arla Food Fest i Kongens Have. Her skal modige børn smage sig igennem seks spiselige poster, hvor smagsløgene kommer på prøve. Der er goodiebags med spiselige lækkerier til alle deltagere. Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus, og overskuddet går til fondens aktuelle madprojekter, der blandt andet bekæmper fattigdom og hjælper, udsatte unge i Bolivia og USA. BEMÆRK: Madmodsløbet kræver seperat billet, se HER.

Hedelandsdysten

Hvor og hvornår: Hedehusene, d. 27. august.

Hedelandsdysten er et familievenligt løb, hvor alle kan være med. Der tilbydes løb på 5, 10 og 21 km. samt gang på 5 km., hvor man kan dyste mod sin far, mor, ægtefælle, bedste ven eller sine holdkammerater. For de små er der også et gratis børneløb, og mens mor og far er ude og dyste på ruterne, er der mulighed for at få børnene i sjov og aktiv børnepasning. Det er ikke kun i løbet man kan dyste - i målområdet er der nemlig en masse dystaktiviteter, hvor hele familien kan dyste mod hinanden. Priserne på de forskellige løb varierer, men børneløbet er gratis.

Bedsteræs

Hvor og hvornår: Bakken, d. 26. august + Tivoli, d. 16. september. 

Bedsteræs er et løb for hele familien - både børn, forældre og bedsteforældre. Bedsteræs bliver både afholdt i Tivoli og på Bakken, hvor familien skal samarbejde om at gennemføre løbet. Det gælder ikke om at gennemføre løbet på kortest mulig tid, men om at have det sjovt sammen. Derudover vil der også være en masse sjove aktiviteter, f.eks. kan I prøve hulahopringe, gå på stylter, eller øve jer i at jonglere. Det koster 40 kr. at deltage i løbet (indgang er IKKE inkluderet).

HjerteløbHjerteløbet 2017

Hvor og hvornår: BonBon-Land, d. 2. september.

Hjerteforeningens Børneklub, Hjertebarn, arrangerer til september Hjerteløbet, som igen i år går gennem BonBon-Land. I støtter en god sag ved at deltage, og så kan I bruge billetten til efterfølgende at komme i BonBon-Land til en rabatpris på kun 99 kr. Løbet finder sted lørdag den 2. september kl. 9.30, men kom i god tid, så I ikke går glip af underholdningen og opvarmning (pladsen åbner kl. 8.30). Alle børn får både retro t-shirt og medalje – og så er der forfriskninger til alle løbere. Billetter til løbet købes på dagen. Hold øje med BonBon-Lands hjemmeside for mere info, når tiden nærmer sig.

Junglerun

Hvor og hvornår: Valbyparken, d. 3. september.

Junglerun er et familieløb, hvor alle kan være med. Løbet skal gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn under 12 år udgør et hold. Ruten er på ca. 3,5 km, og har indlagte forhindringer og samarbejdsøvelser, som skal løses. Billetprisen er 250 kr. pr. hold, og dækker også medalje og T-shirt til barnet samt vand og frugt i målområdet.

ECCO WALKATHON 2017

Hvor og hvornår: Kastellet, d. 10. september.

Find de gode travesko frem og brug fødderne i København til at samle penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. Walkathon byder på flere forskellige ruter, heriblandt en familirute på 6 km, hvor både børn og voksne kan deltage. Signe Molde og Jacob Riising vil byde velkommen, og efter løbet vil der være underholdnig og musikalske indslag. Det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn (under 12 år).

Billeder: 1) Stafet for livet 2) Hjerteløb, BonBon-Land

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.