Var det noget med en tur i en anderledes forlystelsespark? Tag f.eks. et smut i Danfoss Universe og kør på segway eller bliv væk i en labyrint ved Egeskov Slot. Her kommer De 5 anderledes forlystelsesparker.

Danfoss Universe

Danfoss Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskaben. Her kan I tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. I kan bygge vandraketter, grave med en rigtig gravemaskine, køre tohjulede Segways og løfte en bil.
Oplevelsesparken tiltrækker hvert år tusindvis af børnefamilier og skoleelever og leverer hver dag i åbningssæsonen en oplevelse på højt niveau ved at kombinere sjov og læring og pirrer på den måde gæsternes nysgerrighed.

Egeskov Slot

Der er noget for hele familien på Egeskov Slot. Oplev f.eks. det hele lidt oven fra på en tur i trætoppene, eller nyd at fare vild i en af parkens labyrinter. Du kan også slappe af i de mange eventyrlige haver imens børnene boltre sig i de spændende legeredskaber på verdens største Kompan legeplads.
Indenfor lokker Veteranmuseet med den store samling af fly, biler og motorcykler - gå på opdagelse på slottet, som er Europas bedst bevarede vandborg.

LÆS OGSÅ: De 5 traditionelle forlystelsesparker

Lalandia

Lalandia er en kombination af et kæmpemæssigt vandland og et feriekompleks. Man kan således både leje en feriebolig – og på dén måde få fri adgang til vandlandet – eller blot komme for at pjaske og sjaske en enkelt dag. Lalandias kolossale badeland rummer både indendørs og udendørs bassiner, som kan benyttes året rundt (de udendørs er opvarmede) af både helt små og helt store folk. Desuden er der vandrutschebaner, boblebade, saunaer og et babybassin, som er 34 grader varmt. Restauranter, cafeer og sportshaller findes der også adskillige af på stedet. Derudover findes der bowlingbane, spillehal, minigolf, legeland mm.

Joboland

Lege- og fritidsparken Joboland findes i Svaneke på Bornholm, hvis I skulle komme her forbi. I parken findes der udendørs badeland med rutschebaner, minizoo, smuk sø med robåde, en crazy river, svævebane, klatreland og meget meget mere. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Det gælder også vandland. Det er tilladt at nyde medbragt mad i haven, hvis vi vil tage madpakke med.

LÆS OGSÅ: Guide: 10 tips til at leve bæredygtigt

Legoland

I Legoland kan I opleve forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, interaktive forlystelser, rutschebaner der kilder i maven, shows der involverer publikum og meget mere. Legoland er et land med overraskelser rundt om hvert hjørne. Livlig musik, spøjse og utroligt vellignende modeller af LEGO® klodser og en chance for at give fantasien frit løb. Større børn kan hygge sig i rutschebanerne, som alle har temaer fra populære LEGO sæt. De desuden kaste sig over en workshop i det nye LEGO MINDSTORMS® Center, hvor der bygges robotter til at løse forskellige opgaver. Lidt yngre børn kan hejse deres sæde helt op i toppen af Fyrtårnet eller få deres første kørekort i den populære Peugeot Trafikskole. Småbørn vil fryde sig i deres helt eget DUPLO® Land med en landsby, der er tilpasset deres størrelse.