Er du også på jagt efter mere tid i hverdagen? Læs her, hvordan Caro fra Børn byen er lykkedes med at finde mere tid, takket være online supermarkedet nemlig.com.


Tid er den største mangelvare i mit liv. Tid til at trække vejret, se mig i spejlet, være til stede i nuet. Så jeg kan være der for mine børn, min kæreste og mine venner. Hamsterhjul er desværre et udmærket billede på mit liv. Og mange andre familiers liv. I stedet for at droppe helt ud af ræset, som jeg ellers får stor trang til ind i mellem, har jeg sat mig selv på en mission. Min mission er at få mere tid! Et hurtigt kig i min kalender viser, at mad er det, der sluger mest tid i mit liv: Indkøb, planlægning og selvfølgelig madlavning. Så det er her, jeg vil sætte ind. Jeg vil bruge mindre tid på lige netop det, men hvordan? 

LÆS OGSÅ: Nemme bananpandekager med blå birkes og citron

 

Jeg har kigget rundt på nettet og besluttet mig for at prøve nemlig.com, som ser ud til at imødekomme mine behov. Her kan jeg finde inspiration til opskrifter, vælge at få madvarer i min indkøbskurv, der svarer til opskrifterne og vupti - få dem leveret til min dør! Slut med tidskrævende madplaner, lange køer ved kassen og bøvl på parkeringspladsen! Nu har vi har kørt med nemlig.com i to uger, og jeg må sige at det virker. Jeg har fået halveret den tid, jeg før brugte på mad – tid, som jeg nu kan bruge med mine børn. Vi har fået mere overskud til madlavningen - hvor det før var en sur pligt, har vi nu energi til at have det sjovt - vi dekorerer og laver kager på en helt almindelig hverdag. Jeg har fået mere tid og min mission er dermed fuldført!

Fakta: Afprøv selv konceptet på nemlig.com. Der findes flere andre udbydere, men Nemlig.com har det største udvalg og de laveste priser.