Er du single, på jagt eller lykkeligt gift? Uanset hvad, bliver du klogere på mænd, når sexolog Jakob Olrik inviterer dig til foredrag med eksklusiv rabat for Børn i byen klubmedlemmer.

Når Jakob Olrik tager bladet fra munden, får du chancen for endelig at finde ud, hvordan mænd egentlig tænker. Han vil afsløre de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd, og du vil få gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham igen på en god måde!

Den 14. januar kl. 19-21 inviteres Børn i byens klubmedlemmer med til Jakob Olriks foredrag ”Kvinde, kend din mand!” til en eksklusiv, fordelagtig pris kun for medlemmer: 40 kr. (normalpris 149 kr.)
Foredraget foregår på Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B.
Du er velkommen til at invitere din søster, mor eller veninde med til klubpris.

Hvad sker der i manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms’er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? 

Du vil i løbet af aftenen blive klogere på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Der røbes, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Der afdækkes mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklares, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

Tilmeld dig foredraget med eksklusiv klubrabat lige her.

 

Har du ikke mulighed for at være med denne aften, har du også chancen for at opleve Jakob Olrik, når han optræder til Ladies Night på Nord Natklub, Axeltorv 5, København V. på følgende datoer:

Den 19. december kl. 21

Den 16. januar kl. 21

Den 20. februar kl. 21

Den 13. marts kl. 21

Den 10. april kl. 21

Her koster billetterne 149 kr. og kan bestilles på billetto.dk.

LÆS OGSÅ: Kærlighed på Lanzarote