Vinteren inviterer til filmhygge på sofaen. Børn I byen har fundet 5 (næsten) gratis steder, hvor du kan finde film til hele familien.

NETFLIX

Netflix finder du et hav af Tv-serier og  film for hele familien. Der er både nyere og lidt ældre film. Den første måned er gratis, herefter koster det 69 kroner om måneden.

FILMCENTRALEN

Filmcentralen  er Det Danske Filminstituts gratis streamingtjeneste. Her kan du gå på opdagelse i hundredvis af danske kort- og dokumentarfilm, og finder bl.a. mange af de velkendte film fra Børnebiffen.

FILMSTRIBEN

Filmstriben indeholder både kort & dokumentarfilm samt spillefilm for børn og voksne. Alt du behøver er net-adgang, brugernummer og pinkode til dit bibliotek, og så er du i gang. Hver bruger har 4 gratis film om måneden, herefter koster det 39 kroner at se en film.

BIBLIOTEKET

På dit lokale bibliotek finder du et stort udvalg af DVD film. Lånetiden varierer, men vil typisk være 7-14 dage. Via det biblioteks hjemmeside, kan du bestille film hjem eller reservere dem der allerede står på hylden, alt sammen helt gratis.

NABOEN

Lav en film-bytte-klub med din naboer, veninder eller kollegaer. På den måde får alle gavn af de gamle film I hver især har liggende, og som I sjældent ser.