Saml hele familien til sjov og leg I haven, parken eller garden. Børn I byen guider dig her til 5 stykker legetøj, perfekt til udendørs brug. 

Kridt

Den gode gamle kending, bliver børn aldrig trætte af. Udover hinkeruder, kan du også bruge kridt til forskellige lege. Tegn cirkler med tal i, og kast på skift små sten eller beanbags efter cirklerne. Den der får flest point vinder.

Megamikado

De fleste kender mikado fra regnvejrsdage i sommerhuset. Med et megamikado får du sjov for hele familien på græsplænen. De lange pinde gør, at selv familiens yngste kan deltage i løjerne, og megamikado udfordrer både koordinationsevnen og koncentrationen hos børn og voksne. 

Fodbold

Find fodbolden frem, lav en overskuelig bane med mål og tag en rask fodboldkamp på græsplænen. Fodbolden kan også bruges til at spille smørklat eller bare kaste til hinanden, så I samtidig træer gribe/kaste færdighederne. Du kan også lave en forhindringsbane, hvor fodbolden skal dribles igennem og endelig, så er en fodbold alletiders legetøj på stranden.

LÆS OGSÅ: 10 gratis sommeroplevelser i København

Minigolf

For mange af os er barndommens sommerferier lig med minigolf. Lav jeres egen minigolfbane og dyst mod hinanden med point. I vælger selv sværhedsgraden, så alle kan være med og de dygtigste kan udfordres med svære baner.

Sæbebobler

Børn elsker sæbebobler! Køb en stor dunk sæbeboblevand og lad ungerne lave massevis af sæbebobler. Ud af gamle renseribøjler kan I lave store sæbeboblejern og kæmpe bobler. Og sugerør er perfekte til bittesmå bobler.

NB! Webshoppen znoopy.dk forhandler masser af spil og legetøj til udendørsbrug. Klubmedlemmer sparer 10% i shoppen.