Går du stadig og overvejer hvor sommerferien med familien skal gå hen, men har endnu ikke booket? Det kan være en udfordring at få større rejser med børn til at hænge sammen, især hvad angår pris og plads. På Airbnb.dk kan du finde steder at overnatte over hele verden, som har alle de familievenlige fornødenheder der følger med et rigtigt hjem. Hvem vil ikke gerne have hjemme i en herskabslejlighed i El Born eller i et byhus i Paris til en fornuftig pris? Vi har samlet 5 fordele ved at bo privat, når familieferien skal være sjov og nem. 

 

1.  Få lokale tips af børnefamilier i hele verden

Hvordan bor familier i andre dele af verden? Opdag jeres feriedestination og den lokale børnekultur gennem din vært og få lokale tips til madmarkeder og andre sjove oplevelser for børn. 

Nice

2. Lej et privat hjem med alt, hvad en børnefamilie har brug for

Vaskemaskine, spisekøkken, børneværelse og pusleplads. Alt sammen bekvemmeligheder, der kan gøre livet meget nemmere - også når man er ude at rejse. Hvis du lejer et hjem, der til dagligt huser en familie, kan du endda få legetøj og børneseng med i prisen. 

Paris

3. Find inspiration til børneværelset

Det kan til tider være svært at finde ud af hvordan børneværelset skal indrettes for at børnene har det sjovt. På Airbnb kan du finde inspiration til hvordan andre forældre indretter deres børneværelser og tage nye indtryk med hjem. Overvejer du at bygge en hule til børnene er dette et glimrende bud i Amsterdam. 

Amsterdam

4. Underholdning til store og små

Vælg en ny og ukendt destination, som også de vokse oplever for første gang. Måske skal turen gå til Bondi Beach i Australien? Her kan børnene tage en tur på trampolinen i haven efter morgensvømmeturen.

Australien

5. Nyd ferien mens børnene sover

Selvom kvalitetstid med børnene er vigtig, så har man som forældre også brug for at puste ud. Når børnene er puttet kan det være rart at have en terrasse de voksne kan hygge sig på - som for eksempel denne i Grækenland.

Grækenland

Du bestemmer selv hvor turen går hen! Måske står en sommertur til Barcelona med familien højt på ønskesedlen? Var det noget med en hel villa ved Bondi Beach i Sydney? Eller hvad med at leje en husbåd i Stockholm med udsigt og plads til hele familien?

Airbnb kan du leje private hjem i 192 lande, og der er noget for ethvert behov og alle aldre. Når man rejser med børn kan det være rart at have en vaskemaskine, et puslebord eller en højstol til rådighed. Airbnb er derfor den oplagte mulighed at møde dit rejsemål i børnehøjde. 

Det er enkelt og sikkert at leje gennem Airbnb. 

1: Indtast din rejsedestination, hvornår I skal afsted og hvor mange I skal afsted. 

2: Find det hjem som passer bedst til jeres behov.

3: Kontakt værten og betal gennem Airbnbs betalingsystem. Det er sikkert, pålideligt og nemt. 

Når bookingen er gennemført modtager I alle de praktiske informationer. Og så er der ikke andet tilbage end at aftale ankomsttidspunkt med jeres vært og få pakket taskerne.

Er I Ikke helt sikre på hvor turen skal gå hen? Så prøv Airbnbs Nabolagsguide og find lige præcis det område, hvor oplevelserne matcher jeres behov. 

Har du brug for mere information? Så kan du finde svar i hjælpesektionen med råd til rejsende Airbnb, aflysningspolitikker, vores 24/7 kundeservice og meget mere. 

Rigtig god tur! 

Vind sommerferieophold med Airbnb (værdi: 3.000 kr.)

Har rejselysten meldt sig? Så deltag i konkurrencen om at vinde en rejsekupon til en værdi af 3.000 kroner, du kan bruge til at booke en valgfri Airbnb-overnatning med familien. London, Berlin, Sydfrankrig, Bali eller en helt femte destination kan blive familiens næste “home away from home”.


Sådan vinder du drømmeopholdet

For at vinde skal du gøre 2 ting:

1) Skriv i kommentarfeltet, hvor familiens næste rejse skal gå hen, hvis du vinder.

2) Opret en profil på Airbnb, hvis du ikke allerede har en. Det tager kun 2 minutter og kan gøres lige her.

Børn i Byen trækker lod blandt alle kommentarerne mandag den 23. juni 2014 og kontakter den heldige vinder direkte!

Annonce