Aftenerne er lyse og lange - gør hverdagen speciel - spis aftensmad udenfor, ta' på picnic. Her er 5 gode bud, ungerne vil hygge sig!

 

 Meyers Deli 

Smut forbi Meyers Deli – her har de fine picnic-bokse klar – perfekte til at nuppe med til aftensmad i det fri. Meyers Deli ligger både på Frederiksberg og ved Kongens Nytorv – så er det bare at vælge, om I skal yde maden i Frederiksberg Have eller Konges Have. En Picnicboks koster 175 kroner og kan godt deles af to. 

 Goboat 

Nyd jeres aftensmad – på vandet. Ved Islands Brygge holder GoBoat til og her kan I leje en båd for 395 kroner og sejle rundt i Havnen, imens I nyder jeres enten medbragte lækkerier – I kan også købe en picnickurv på stedet. Bådene er lydløse, solcelledrevne og miljøvenlige. I kan være op til otte på en båd. Ungerne vil elske det.

LÆS OGSÅ: De 5 soppebassiner 

 Sommergrill 

Drømmer I om grill og hygge, men orker I ikke at slæbe grill, mad osv. Til nærmeste grønne område? Så prøv sommergrill! Alt I skal gøre er at sende en sms og så stå klar på enten Amager Strand eller Islands Brygge og spejde efter sommergrill-bilen, der står klar med alt: kød, tilbehør, dessert, tallerkener, engangsgrill, plastikbægre – perfekt! Maden er af kvalitet – det koster 250 kroner for en omgang sommergrill. 

 Cofoco le Marche

Cofoco le Marche Take Away står for god, lækker mad – med hurtig betjening. Her kan I få gode aftensmåltider som entrecote med beanaise, sicilianske kødboller eller stegt kylling – udvalget skifter. Især deres kartoffelpure er værd at gå efter – og de har også et fint udvalg til børn. Fx Kvali-millionbøf med kartoffel pure eller lasagne. Cofoco le Marche ligger både på Frederiksberg, Østerbro, Indre by og Amager – så der er god mulighed for at finde en grøn oase i nærheden, hvor I kan slæbe lækkerierne hen og hygge med. 

LÆS OGSÅ: De 6 læringsapps

 Torvehallerne 

Smut forbi Torvehallerne ved Nørreport Station og forsyn jer med jeres livretter – hallerne rummer alt, hvad hjertet begærer af alt fra pizza, sandwich, tapas, sushi og meget mere. Her er med garanti noget, som falder i ungernes smag. Nu handler det bare om at fragte herlighederne over til Botanisk Have eller måske Kongens Have – så er jeres picnic komplet, enjoy!