Ida Ising pusletasken er svær at komme udenom og funkler i alle de rigtige babyudstyrs-butikker. Men kan pusletasken virkelig leve op til sit populære omdømme? Børn i byens redaktør har taget tasken med på barsel for at teste. 

Høj coolness faktor

Den er toplækker – Ida Isings originale pusletaske ”Hawk”, som den ankommer til anmeldelse i barselshulen. Tasken er supercool i armygrønt kanvas med lækre læderstropper og med en pæn træknap som lukkemekanisme. I åbningen kan indersidens smukke Liberty of London stof lige skimtes. Wauw. Helt enkel og uden dikkedarer, hvilket gør, at også faderen bifalder designet. Med taskens flotte udseende er det en fryd at tage den over skulderen, når vi skal ud af døren – og hvem skulle egentlig have troet det om en pusletaske?

LÆS OGSÅ: Guide til pusletasker

Undgå køen til puslebordet

Tasken er genial til os, der tit er ude i byen med baby, da den fungerer som en transportabel puslestation. I et snuptag kan den foldes ud – og vupti: vi har vores helt egen pusleplads! Når tasken er foldet ud, lægges guldklumpen på den 2 cm tykke øko-tex madras med blødt frottébetræk. Netop den indbyggede madras gør, at vi slipper for køen til offentlige pusleborde eller desperate bleskift på beskidte og kolde toiletgulve. Desuden har tasken fire indvendige lommer rundt om madrassen, så bleer, servietter og andet puslegrej er lige ved hånden. Udvendigt har tasken et lille lynlåsrum til småting som telefon og nøgler. Der kan ikke være uendelige mængder babygear i tasken, og det er herudover også nødvendigt at folde den ud for at få fat i indholdet. Så det er ikke i denne pusletaske, man opbevarer sutteflasker, madpakker, regnslag eller andre ekstra sager. 

Luksus til din barsel

Prisen for pusletasken ”Hawk” er 2.299 kr. og ja, det er helt ærligt lidt pebret! Men til gengæld får du pusletaskernes Rolls Royce, der er indbegrebet af luksus. Tasken er produceret i Europa og materialerne er i øko-tex. Med i prisen får du lækkert tilbehør: Et ekstra frottélagen, en stor mulepose i kanvas samt et superanvendeligt net og en vandtæt taske, der begge kan rumme pusletasken og hænge på barnevognens styr. Funktionalitet, kvalitet og design går altså op i en højere enhed, og der er ingen tvivl om, at vi her har en pusletaske, der holder. Vi kan kun ærgre os over, at ”Hawk” ikke var en del af vores udstyr, allerede da vi fik vores første barn. Topkarakter herfra!

LÆS OGSÅ: Musthaves til din barsel

Tip!

Ida Ising pusletasken fås også i de lidt mere budgetvenlige udgaver ”Falcon” og ”Blackbird” med nylonhanke til 999 kr. Alle tasker og tilbehør kan købes på idaising.com.