Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Københavns bedste museum"

Kategorien Københavns bedste museum dækker over museer med udstillinger og workshops for børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i, hvem der fører, nedenfor frem til den 27. juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til den 30. juli, og spændingen forløses i starten af august hvor prisen overrækkes ved en fantastisk prisfest under modeugen i samarbejde med CIFF Kids - og afsløres her på Børn i byen.    


Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Vores genstande og billeder kommer fra hele verden og mange perioder. Så på Nationalmuseet kan du finde alt fra de berømte guldhorn og egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.

 

 

 

 

 

ARKEN

ARKEN tilbyder et hav af muligheder for børn og deres forældre. KREATIV er ARKENs værksted, der med sin åbne og lyse arkitektur giver de optimale muligheder for at arbejde med tegning, maleri, skulptur og lære om materialer og medier. Hver søndag er der Familiesøndag på ARKEN, hvor børn kan deltage i praktiske aktiviteter og gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger.

 

 

 

 

Louisiana

Louisiana er i høj grad i børnehøjde – hver eneste dag i dagtimerne. Børnehuset er børnenes helt eget sted på museet med kreative aktiviteter over tre etager. Hver eneste dag er der åbne værksteder, hvor børn mellem 4 og 16 år kan arbejde kreativt – male, tegne, modellere og udforske de voksne kunstneres og arkitekters arbejdsmetode og udtryk. 

 

 

 

Post & Tele Museum

Post & Tele Museum har en lang række gratis aktiviteter for børnefamilier i udstillingerne. I legelandet Ind i Frimærket, kan man lærer, mens man leger. Her er hverken tekster, der skal læses, eller genstande, der kan gå i stykker, men masser af sjove aktiviteter.

 

 

 

 

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er også Børnenes Museum for Kunst. Hver første søndag i måneden er der ekstra fokus på aktiviteter i børnehøjde og rig mulighed for at slippe kreativiteten og fantasien løs blandt klovne, klisterier og kunstnere.Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Københavns bedste museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: