Når jul og januar suger pengepungen tom og energien samtidig er lav, kan man tænke lidt alternativt for at få familien med til solen. Det er tit ikke voldsomt dyrt at leje en anden families hjem.

Et hotelværelse kan være både godt og dyrt, og tit ret upersonligt. Hvis man har lyst til en billigere og mere personlig ferieoplevelse, er Airbnb en oplagt mulighed. På Airbnb er det muligt at finde den boligform til ferien, der passer bedst til familien. Det kan være en villa uden for Rom med trampolin og legehus i haven, eller det kan være en skihytte i Norge, som står tom netop på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: De 5 øko caféer

”Vi har mange forskelligartede muligheder for en ferie i varmen. Fx har vi i Luxor i Egypten et helt hjem til bare 90 kr. pr. Overnatning, som hvis du rejser i uge 7, som normalt er ekstra dyrt, eller hvad med en aktiv ferie i sportsparadiset Fuerteventura med egen swimmingpool for bare 249 kr/overnatning,” siger Aja Guldhammer fra Airbnb.
Der er muligheder overalt. Så står du og familien og hungrer efter nogle gode oplevelser med palmer og turkist vand eller med ski under fødderne, eller en storbyferie, så tjek og find en overnatningsmulighed, som måske er billigere end I troede.

LÆS OGSÅ: Romer i nogle dage

Om Airbnb:
Airbnb er en social markedsplads for private boliger, hvor man online eller fra sin smartphone kan udleje og booke unikke overnatningsmuligheder verden rundt. Airbnb er en rigtig god måde at fremvise sin bolig for millioner af interesserede rejsende, uanset om boligen er et slot for en enkelt nat, en sejlbåd i en uge, eller en lejlighed i en måned. Airbnb gør udleje- og bookingprocessen nem, effektiv og tryg.

Tjek www.airbnb.dk