Mange børn lever deres liv delt mellem to forældre, der bor langt fra hinanden. 14 dage hos mor i Aarhus, 14 dage hos far i København. Det kan give store logistiske og økonomiske udfordringer for forældrene, der transporterer børnene fra den ene destination til den anden. Børn i byen vil forsøge at hjælpe.

 

Børn i byen får ofte opfordringer og gode idéer fra vores brugere. For nylig skrev en kvinde til os om en problematik, hun støder på hver 14. dag, når hun og kæresten skal hente hendes bonus søn, som bor i Jylland. Der bliver nemlig brugt rigtig mange penge og meget tid på at hente sønnen ved Sjællands Odde, ligesom hans mor i Jylland bruger tid og penge på færgeturen fra Jylland.

LÆS OGSÅ: De 5 rollespilsklubber

Drømmen er en løsning, hvor flere forældre med delebørn går sammen om at transportere børnene på skift. Fordelen er klar: Forældrene sparer penge ved kun at have benzinudgifterne hver 2. eller 3. gang, der skal køres, og børnene får mulighed for at møde andre delebørn – og hvem ved, måske nye venner? Der er jo mange forældre og børn i samme situation rundt omkring i landet – og mon ikke nogle af dem alligevel kører den samme rute?

Kan vi hjælpe hinanden?

Kender du til problematikken? Vil du også gerne ind i mellem spare turen og udgifterne, når dit delebarn skal transporteres til sit andet hjem? Børn i byen vil gerne tilbyde sig som platform for løsning af problematikken. Derfor opfordrer vi til, at man herunder kan lægge kommentarer og skabe kontakt til andre forældre, der gerne vil gå sammen om transporten. Resultatet er måske, at I sammen kan mødes og finde nogle legedage, hvor forældre og børn kan opbygge tillid til hinanden, så I på sigt kan fylde jeres biler med hinandens delebørn og skiftes til at være chauffører. Lad os prøve, om vi kan hjælpe hinanden.

LÆS OGSÅ: De 5 brætspil