Bebs er lige faldet i søvn i barnevognen, og sulten sniger sig ind på dig. Heldigvis findes der mange steder, hvor du kan købe lækre mellemmåltider to go – her er fem, der absolut er et besøg værd!

 

1. GRØD

Grødgastronomi lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Spisestedet GRØD holder til i Jægersborggade og i Torvehallerne, og konceptet bygger på grød til alle måltider. Vælg mellem flere forskellige slags grød både morgen, middag og aften, som du nemt kan tage med, når du triller rundt med barnevognen. Vi fejrer det gode grødkoncept ved at give 20 % rabat til Børn i byen klubmedlemmer. GRØD har i øvrigt netop lanceret grødprodukter til babyer, så der er også mulighed for en lækker, sund snack til den lille her – læs mere om produkterne her, da Børn i byen var med til prøvesmagning.

LÆS OGSÅ: Her kan du købe fødselsdagsgaver

2. Soupanatural

Efteråret får tankerne hen på en lækker, varm suppe, og derfor er vi stor fan af Soupanatural. Hos det 100 procent økologiske spisested bliver smagsløgene forkælet med de skønneste supper, som er lavet efter årstidens råvarer. Supperne kan fås i flere forskellige størrelser – både til det lille og store mellemmåltid. Find butikken i Guldbergsgade og Sankt Peders Stræde.

3. Sund Sult

Navnet taler for sig selv, og hos Sund Sult finder du masser af lækkerier til dit mellemmåltid. De friskpressede juicer er både sunde, smagfulde og perfekte til at stille den lille sult, men derudover kan du også få frugtbokse eller smoothies to go. Dækker mellemmåltidet også din frokost, er der både salater, toasts, sandwich og supper på menukortet. Du finder Sund Sult på Gammel Kongevej.

4. The Yogurt Shop

Kan du spise yoghurt til alle måltider, så er The Yogurt Shop noget for dig. Her serveres der yoghurt rettet mod både morgenmaden og eftermiddagssulten, men også yoghurt, der forkæler den søde tand. Ideen er klar og enkel: Du vælger den yoghurt med den topping, du ønsker. Nemt og hurtigt! The Yogurt Shop holder til i Ny Adelgade i indre København.

LÆS OGSÅ: Fire akvarier i verden

5. Vitaboost

Vitaboost serverer grøn, rå og sund mad, som du nemt kan tage med på barnevognsturen. Maden har fokus på vitaminer og mineraler og hjælper til at nå de anbefalede 600 gram frugt og grønt om dagen. Menukortet rummer både wraps, supper, salater, skønne muffins samt smoothies og shakes, og du finder Vitaboost på Godthåbsvej på Frederiksberg.

TIP! Er det alternativer til cafe latten du er på udkig efter, når du triller den daglige tur med barnevognen, så se denne guide. Vil du gerne have et decideret hvil og ikke bare et måltid to-go, så se vores guide til De 5 caféer med udsyn til barnevognen. Vi guider dig også til De 5 ammevenlige caféer.

Fotos: GRØD og The Yogurt Shop.

LÆS OGSÅ - De 10 gratis oplevelser