Der er ikke noget bedre end at slentre af sted med barnevognen i solen og en baby, der sover trygt og godt. Men trænger du til at skifte din café latte to go ud? Her er fem gode alternativer!

 

1. Raw juice

Har du ikke prøvet raw food, så er det her, du skal gøre stop næste gang. 42°Raw holder til i Hellerup og på Pilestræde i indre by og har et fint udvalg af smoothies og juicer, der ligesom resten af menukort hører under kategorien raw food. Tanken bag raw food er, at mad skal laves og spises ved den bedste temperatur for at beholde den gode smag. Og smagen hos 42°Raw ER i top!

2. En te med bobler i

På Sankt Hans Torv finder du te-baren The Mad Hatter Bubble Tea Emporium. Konceptet er skørt, ligesom Den Gale Hattemager fra ”Alice i Eventyrland”, som stedet er inspireret af. Du vælger en te, kold eller varm, som bliver rystet sammen med en frugtsmag, du selv vælger. Herefter vælger du de tapioka ”perler”, der skal sætte prikken over i’et på din te, og som mest af alt minder om små vingummier, du skal suge op gennem et sugerør. Sjov, lækkert og anderledes. 

LÆS OGSÅ: Kvartertjek Amager 

3. Køl af med iceblend

Snyd ikke dig selv for en Iceblend fra Baresso. Udvalget er stort og appellerer til den søde tand som en erstatning for både din latte og en lækker flødeis. Hvert år finder du en ny Iceblend på menukortet, men de mest populære går igen. Iceblends er en blanding af is, kaffe, chokolade, karamel, orange knas eller hvad du ellers har lyst til – og som en ekstra bonus kan du på de fleste Baresso tage barnevognen med ind. 

4. Et paradis af juice

Unplugged Juice på Fisketorvet er et slaraffenland af juice og smoothies. Udvalget og kombinationsmulighederne er så store, at det nærmest er umuligt at beslutte sig. Produkterne er lavet af 100 procent friskpresset juice, og du er garanteret at få dækket dit daglige behov for frugt og grønt, hvis du går derfra med en juice i hånden.

LÆS OGSÅ: De 5 gratis museer 

5. Ismageriets milkshakes

På Kongelundsvej på Amager finder du den lille isperle Ismageriet. Selv om du skal et godt stykke uden for byen, så er Ismageriet absolut et besøg værd. Mageriet i dets retro-stil er i sig selv en oplevelse og et besøg værd, og isene samt deres milkshakes er overdådige og værd at cykle eller gå (langt!) efter! Er du medlem af Børn i byen, får du 10 procent i rabat på Ismageriets islagkager.

 

Fotos: 42Raw, Baresso og Anders Hviid.