Hvilken salighed at læne sig tilbage i en smukt dekoreret arabisk hule, hvor ånden i lampen til enhver tid opfylder alle ønsker om en rolig ferie under solen og samtidig om den sjoveste ferie med vand alle steder. Vi er taget til Hurghada i Egypten med ungerne.


Vi er blevet prinser og prinsesser i et vandpalads, for det er her vi bor. Smukke orientalske udskæringer i mørkt træ, frodige palmelunde, rislende kilder og fontæner, hvælvinger i marmor og det konstante glimt af havet. Vores palads, som i virkeligheden er et hotel, modtager os med nænsom hånd og stryger blidt vores blege og vinterstressede skuldre, så vi med ét trækker vejret helt ned i maven.

”Would you like some orange juice?” – de venligste øjne rækker to glas appelsin juice med pink parasol og sugerør ned til mine børn. De ligger i en af de mindre pools. Smiler og tager imod. Varmen gør deres ganer tørre, og det milde udtryk hos egypteren får børnene til at smelte lidt indvendigt, mens de sætter sig til rette under en parasol med juice i hånden. Blikket læner sig ud over det grønne, over poolen, fontænen og vandrutsjebanerne, og de slapper i den grad af. 

Hele formiddagen har de ligget der. Eller rettere: De har sprunget, løbet, svømmet og kastet sig ud i mange af bassinerne på området. Der er vand til alle sjæle. Sjældent har familien nydt all inclusive ferien som nu. Ungerne er på konstant vandeventyr i små pools med hyggelige hjørner, i kunstige bølger, under vandkanoner og i de store rutsjebanerør. Og i kraft af børnenes aktivitet, får de voksne fri. For der er stilhed rundt omkring mellem palmerne.

Kontrasten mellem ørkenen rundt om os og hotellet er enorm. Hotelområdet er som et fatamorgana i ørkenen. Paradis på jorden. Her er så frodigt. Palmelunde, græsplæner. Alt strutter af overskud. Ingen ørkenstøv. En lille bid af paradis, fire timer væk og en verden til forskel. Og vi er prinser og prinsesser under solen.

Børn i Byen var inviteret til Sunwing Waterworld Makadi Beach af www.spies.dk


Fakta:
Sunwing Waterworld Makadi Beach ligger ved Hurghada i Egypten.
Hotellet har 9 pools med forskellige temaer. 

Korte rutsjebaner, vandkanal, klatrestativer, pool med bølger.
Hurghada og Makadi Beach ligger ca. 45 min. Fra lufthavnen i Sharm el Sheikh.

Tjek også følgende rejseartikler:
Egypten gennem dykkerbriller

Egyptisk eventyr med to-årig ombord

Egypten i ro og tryghed