Lad familien åbne sanserne i Goa. Det er ren magi, når inderne åbner hjertet og inviterer familien indenfor i skøn blanding af farver, hellige køer, hvide strande og lækker mad. Et herligt pust fra den store verden. Der er kaos og orden - og en afslappet stemning. Det gør Goa til et fantastisk sted for børnefamilier, der vil noget mere. Prisniveauet er lavt og oplevelserne er helt særlige. 

 

Kom med på 2 ugers drømmerejse 

Afrejse fra Kastrup 13. marts 2013 og indlogering på Chalston Beach Resort 2+* med terrasse og morgenmad (15 dage/ 14 nætter).

Prisen for Børn i byens læsere er kr. 8.498,- pr. voksen og barn i ekstraseng kr. 4.998,-.    Voksne sparer kr. 1.200,- pr. person (normalpris kr. 9.698,-), og der spares der kr. 4.170,- for et barn i ekstraseng.

 

 


Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort er et hyggeligt familiedrevet hotel med have, der strækker sig ned til stranden. Her ligger hotellets egen strandcafé, som er et roligt skyggefuldt sted at slappe af med familien. Ejeren og hans svenske hustru lægger vægt på det nære og rolige.

Sådan kommer du med 

Bestilling af rejsen kan ske mandag-fredag kl. 9-18 på tlf.: 70 13 06 00 eller på cno@apollorejser.dk

Oplys bookingkode “Læs 400” ved bestilling af rejsen.

 

Fakta om rejsen

Inkluderet i prisen:

  • Fly t/r Kastrup – Goa med Novair
  • Apollo guide service
  • Indlogering på Chalston Beach Resort 

 

Ikke inkluderet i prisen:
  • Singletillæg
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Mad ombord på fly kr. 160,-
  • Administrationstillæg kr. 50,-
  • Transfer kr. 145,-
  • Visumgebyr kr. 550,-

 

Goa for børnefamilier
En rejse til Goa er en god måde at møde Indien på. I får et bombardement på sanserne: farver, duft, kaos og orden - uden at det er for overvældende. Goa er en blanding af portugisisk og indisk kultur. De fleste taler engelsk og en tredjedel af befolkningen er kristne, dog møder man hinduismen overalt: templer, hellige køer og enorm kærlig karma. Mange lever efter devisen: jo bedre man er i dette liv, des bedre bliver det næste.
 
Goas køkken er lækkert. Masser af fisk og maden lidt mindre krydret end i resten af Indien. Mange retter er vegetariske.

Afslappende dage på stranden

Den 100 km lange kystlinie er næsten hele vejen rundt omgivet af fantastiske og næsten mennesketomme strande. Bølgerne er kraftige og sjove at lege i. På stranden ligger mange små "shacks", som er mindre restauranter bygget i træ og palmeblade. Her serverer de spændende mad til billige penge. Du kan også leje solstole her. Mange finder hurtigt en favorit-shack, og I kan sagtens regne med at blive venner med ejeren efter bare et par dage. Der er god karma.

Koen møder du overalt - på gaden eller på vej til havet for at drikke.
Køer er hellig og alle behandler dem godt. Shopping
Shopping er en sand fornøjelse i Goa. Silke, smykker og lædervarer er billige. Man kan endda få syet et sæt tøj hos den lokale skrædder på et par dage. Helt utroligt billigt.  Om onsdagen er der marked i Anjuna. Mange valfarter til dette farverige loppemarked, som er sjov udflugt uanset om man vil shoppe eller ej.  Markedet emmer af eksotiske dufte og bugner af alle de mange skønne farverige ting og sager. Vær klar til at prutte om prisen.

 

Mere information

Læs mere om Chalston Beach Resort

Læs mere om Goa

Læs Børn i byens reportage fra området