Så er det tid: til lagersalg!

Personerne bag

Caroline Meldgaard
Caroline Meldgaard: Kvinden bag Børn i byen – CEO

Caroline fik ideen til at lave Børn i byen under sin første barsel, og lancerede bornibyen.dk i marts 2008. Caroline brænder for at gøre en forskel for børnefamilier, og elsker at formidle gode kvalitetsoplevelser for hele familien. Caroline er ansvarlig for salg og forretningsudvikling. Caroline har en kandidatgrad i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og en mastergrad i teknologi-filosofi fra State University of New York at Stony Brook. Caroline er mor til 2 børn, har 2 bonusbørn og bor i et haveforeningshus på Amager.
Mail: caro@bornibyen.dk

Katrine Hemmingsen
Katrine Hemmingsen: Redaktør

Katrine er Børn i byens redaktør. Hun er cand.mag. i psykologi og kommunikation og har tidligere beskæftiget sig med medieforskning i DR og børnepsykologisk forskning på Roskilde Universitet. Når Katrine ikke er ved tasterne for Børn i byen, jonglerer hun med hus, mand og to døtre fra hhv. 2010 og 2014. Fritiden bliver proppet med havenørderi, loppemarkeder, bagning, Instagram, bloglæsning og masser af familie-udflugter!
Mail: katrine@bornibyen.dk

Julie Paag
Julie Pank Paag: Marketingkoordinator

Julie er Børn i byens marketingkoordinator. Hun skriver klubnyhedsbrevet og står for drift og koordinering af indholdet på Børn i byen Klubbens mange tilbud og annoncer, samt support. Julie er uddannet bachelor i International Virksomhedskommunikation og tager nu sin kandidat i Kommunikation fra Copenhagen Business School. Julie bor i Søborg med sin kæreste, og er vild med god mad, lækker indretning og sin store familie.
Mail: julie@bornibyen.dk

Caroline Hemmingsen
Caroline Hemmingsen: Studentermedhjælper

Caroline arbejder som studentermedhjælper på Børn i byen. Her skriver hun artikler, og står for at opdatere og vedligeholde Børn i byens kalender og Instagram-profil. Caroline er uddannet bachelor i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet og er pt. ved at læse sin kandidat i Visuel Kultur. Caroline bor i sin lille lejlighed på Østerbro, og elsker film, kunst, kultur og mad.
Mail: caroline.hemmingsen@bornibyen.dk

Romeika Cortez
Romeika Cortez: Fotopraktikant

Romeika er Børn i byens praktikant, der suser byen rundt med sit kamera og super-øje for Københavns smukke steder og oplevelser. Når hun ikke knipser løs for Børn i byen, er hun aktiv på Instagram, hvor hun lægger billeder ud om baby- tøj, -trends – og livet som mor – med over 5000 følgere! Romeika er fra Brasilien, men bor nu i Ørestad med sin mand og lille datter. Det er også Romeika, der har taget de spritnye portrætfotos af redaktionen.
Mail: romeikacortez@gmail.com

Caroline Erritzøe
Caroline Erritzøe: Skribent

Caroline er skribent hos Børn i byen. Hun er uddannet cand. mag. i etnologi med speciale indenfor børne- og familiekultur, og har tidligere arbejdet med formidling til børn hos Nationalmuseet. Caroline har en stor interesse for børnelitteraturens drømmende, skæve og magiske univers, og er derfor ansvarlig for at skrive børneboganmeldelser og udvikle bogguides hos Børn i byen.
Mail: caroline@erritzoe.com

Jakob Skjerning: CTO

Jakob er Børn i byens tjekkede CTO der holder styr på alt koden! Jakob er freelance web udvikler med fokus på brugbare web applikationer og speciale i Ruby on Rails. Om dagen skaber han webbaseret software for kunder, der tager internettet seriøst og har indset, at et statisk visitkort på nettet ikke er nok. Om natten fører han sine egne produkter og tossede ideer ud i livet uden kunder med krav om indtægter og deadlines. Han hader at spilde sin og andres tid og kæmper en brav kamp for et internet, som normale mennesker kan finde ud af.
Mail: jakob@substancelab.com

Skribenter

Line Fjord: Skribent

Line har været skribent på Børn i Byen siden 2009. Hun skriver rejseartikler, portrætter og anmeldelser. Det kan være anmeldelser af børnebøger, teaterforestillinger og film for børn.
Hun sidder i kontorfællesskab på Vesterbro, hvorfra hun arbejder som freelance journalist og oversætter. Hendes faglige baggrund er cand.ling.merc i fransk og Diplomjournalist.
Line bor på Østerbro med sine to piger fra 03 0g 05, som har travlt med både musik, ridning og springgymnastik.

Mai-Britt Noe: Skribent

Mai-Britt har været skribent på Børn i byen siden juni 2009. Hun er cand.mag. i Moderne Kultur og har tidligere arbejdet på Generalkonsulatet i New York og kommunikationsbureauet Operate. I dag er hun kommunikationskonsulent i Danske Bank. Mai-Britt bor på Vesterbro med sin kæreste og har to døtre fra henholdsvis 2008 og 2009.

Ulla Abildtrup: Skribent

Ulla bor på Østerbro, byens bedste kvarter for børn med byens største park (Fælledparken) med de fedeste nye legepladser, det største stadion (Parken), den hyggeligste biograf (Park), den nyeste strand (Svanemøllestranden), den bedste legetøjsbutik (Superhelten) og de sødeste drenge, skaterdrengen Vincent med Magic-kortene på 9 år og Ipod-hajen og skakgeniet William på 8 år.
Ulla er journalist og har været ansat i DR så længe, at det nærmer sig et guldur.

Liselotte Nielsen: Skribent

Liselotte bor i Birkerød med sin mand og tre børn Selma (2006), Carl Christian (2008) og Charlie (2011). Efter 14 år i Valby er hun stadig ved at vænne sig til at bo midt i ”skovens dybe stille ro”. Heldigvis er København indenfor rækkevidde og familien benytter sig hyppigt af storbyens mange kulturtilbud. Liselotte er antropolog og elsker at rejse, skrive og tumle rundt med sine unger.

Annemette Wenzel: Skribent

Annemette er uddannet cand.ling.merc. i datalingvistik og har altid beskæftiget sig med sprog og/eller it. Hun har studeret sprog i Paris og Barcelona og journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Nu arbejder hun som rådgivende chefkonsulent inden for projektledelse og -metode. Annemette bor i Gentofte med sin mand og to dejlige drenge Otto og Oscar. I fritiden er hun ambitiøs korsanger og elsker at komme helt væk fra den hektiske hverdag og bare være en del af musikken.

Line Dahl: Skribent

Line Dahl er specialtrænet i at sætte ord på andres viden og initiativer, så andre også kan se værdien i det. Den evne bidrager hun med her – og som forfatter, blogger, brand-strateg og tekstforfatter i sin egen virksomhed linedahl.dk , og i karrierekald.dk. Hun er uddannet fra universiteter i Danmark og Canada samt fra Den Danske Reklameskole. Privat er hun gift, mor til to og bor i Espergærde nord for København.

Louise Ahrenkiel: Skribent

Louise elsker at rejse og kom i juli hjem efter et års barselsorlov, som blev tilbragt i hhv Sydspanien, Antigua (en lille caribisk ø), Mexico og USA. Med sig havde hun sin kæreste og sine to døtre; Olivia på halvandet og Fiona på fem et halvt.
Louise nåede næsten at have ti års jubilæum på sin første arbejdsplads; en lille ngo, hvor hun de fleste år var projektleder og – udvikler. Louise er uddannet cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns universitet med to afstikkere til hhv. IT universitetet og Auckland University i New Zealand. I dag arbejder hun som kommunikationskonsulent på en telefonrådgivning for psykisk sårbare. Louise bor på Frederiksbergsiden af søerne og er ny skribent hos Børn i byen.

Ingrid Liboriussen: Skribent

Ingrid er cand. mag. i retorik og har arbejdet som kommunikationsmedarbejder og webredaktør i ti års tid for først mærkningsordningen Fairtrade og sidenhen Metroselskabet. Hun er vild med København og har lokket sin engelske mand til byen, hvor de nu har slået rødder på
Skatteøen (aka Amager). To tøser er det blevet til, fra 2007 og 2009, og i 2014 satte hun sig til tasterne for Børn i Byen.

Marianne Graven: skribent

Marianne bor i Stavtrup ved Aarhus sammen med sin mand Thomas, sin søn Noah (fra 2007), katten Mulle og senest er familien vokset med en lillesøster i oktober 2012. Hun har en BA i engelsk og kommunikation fra Handelshøjskolen og arbejder til daglig som mediekonsulent i et mediebureau. Marianne elsker at skrive og at være på eventyr i smilets by sammen med sin lille familie. Marianne har skrevet for Børn i byen siden december 2011.

Line Stald: Skribent

Line er storforbruger af fritids- og kulturlivet i Aarhus. Aarhus er også byen, hvor hun bor sammen med hendes kæreste Casper og deres døtre Clara og Sigrid fra henholdsvis 2011 og 2013. Til daglig arbejder hun i museumsverdenen, hvor hun planlægger spændende læringsoplevelser for børn og voksne. Hendes hjerte banker for bylivet, men med en uddannelse som biolog har hun også jævntligt brug for at komme ud og opleve naturen.

Annemette Juul: Skribent

Annemette bor i Aarhus midtby med hendes kæreste Jonatan og deres to børn Oskar (2009) og Maja (2012). Vokset op i Vestjylland med eksperimenterende totalteater i ”baghaven” og i dag en storbypige med et hjerte, der stadig banker for kunst og kultur. Interessen for kulturoplevelser deler hun med familien, som sammen benytter sig af byens mange tilbud. Annemette er uddannet
cand.mag. i Æstetik og Kultur, som også indeholder en bachelorgrad i engelsk. Hun har været vidt omkring i sit arbejdsliv, men brænder for (online) kommunikation, undervisning og formidling.

Hjælpere

Vi har fået hjælp fra et hold af søde folk. Vi vil gerne takke Annette Matthiesen, Lan Yu Tan og Anna Langhorn har hjulpet med PR, indhold og tekstforfatning. Vi vil også gerne takke advokat Martin Von Haller for hans hjælp. Martin er en begavet og indsigtsfuld advokat med en kæmpe stor viden om jurdiske spørgsmål i forhold til IT virksomheder.