ARoS

Aros br dtekst medium primary article
Aros Allé 2
8000 Århus C
Telefon: 87 30 66 00
info@aros.dk
aros.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

ARoS – et internationalt billed- og oplevelseshus

ARoS Aarhus Kunstmuseums er et spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne; en mental servicestation hvor det nysgerrige menneske kan blive både behaget og udfordret. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten. Og begge byder på oplevelser af høj karat: Fra lys til gys, fra holdning til underholdning, fra lystvandring til udfordring.

ARos Juniorværksted

I Juniorværkstedet arbejder vi med skiftende temaer. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle højtid, en særudstilling på ARoS eller i museets faste samling af kunst. Hele familien kan i fællesskab undersøge kunstens teknikker og udtryksformer gennem små kreative opgaver, som I bliver stillet af værkstedsmedarbejderen.

AKTUELT TEMA: ER VIRKELIGHEDEN NU OGSÅ VIRKELIG?
I Juniorværkstedet kan du opleve, at den virkelighed du kender, kan forandre sig. Iagttaget under lup og i gennem kalejdoskop ser vi nærmere på en række hverdagsobjekter. Vi henter inspiration fra museets faste samling, og med hjælp fra det du får øje på i lup og kalejdoskop, kan du skabe en fantasifuld mosaik.

ARoS Junior og Juniorværkstedet sætter det sociale og kreative i højsædet og er ikke tænkt som et pasningssted. Færdsel i galleriet og i værkstedet foregår på eget ansvar.

Find ARoS Junior på museets niveau 3.
Børn må medbringe mad og spise den i området "Madkassen"

Kilde: http://www.aros.dk/

Faciliteter Tilføj ›

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lise

IKKE FOR BØRN
Aros kan ikke anbefales som udflugtsmål med små børn.

Vores tur på Aros var meget anstrengende. vi følte, at vi konstant havde en vagt til at ånde os i nakken for at se, om vi overholdt deres mange regler.

Børn forventes at være helt stille og gå roligt rundt (fx. Må man ikke hoppe af glæde, når man kommer ind i regnbuen), hvilket er enormt svært, når børnene begejstres og f.eks. Spontant råber juhuuu, når de ser Boy. Den slags må man ikke på Aros.
Der findes et fint madpakkeområde på Aros, men forældre må ikke spise der, hvilket unægteligt gør det med frokost på Aros noget bøvlet.

Junior-værkstedet er dog en ganske anden oplevelse, det var en rigtig god oplevelse for den ældste pige på 13.

Vores børn er ikke specielt uregerlige, og jeg tror, at mange vil finde det anstrengende at besøge et sted, hvor børn skal holdes i så ultra kort snor hele tiden.

Vi gik efter ganske kort tid.

Camilla Aviaaja

Stort og flot museum, hvor man kan få lang tid til at gå. Generelt er jeg bare ikke så meget til kunst, hvilket nok gør at det ikke er sådan et sted, at min familie tager på udflugt til.

Lica

ARoS er altid et besøg værd! Man kan nemt komme omkring med barnevogn - selv op i Regnbuen. Der er noget for alle aldre og skiftende udstillinger, så der altid er noget nyt at kigge på.

Karen Lund

Jeg tager ofte børnebørnene med herind,det synes de er spændende.
BOY er jo en kolosal oplevelse for børn, de lidt større synes også det er interessant at vide hvordan han er lavet.
De 9 rum er også spændende for større børn, de små kan godt blive lidt bange.
Iøvrigt er der ofte udstillinger her som er interessante for børn.
Farmor

kindbynature

Kan helt klart anbefales:-)