Sommer på Molslaboratoriet

Rewilding_mols_-_vildheste_-pressefoto_h_j-001_primary_article
Fotograf: Naturhistorisk Museum

Foregår på Molslaboratoriet

Strandkærvej 6
8400 Ebeltoft
Telefon: 86 36 25 35
molslab@molslab.dk
naturhistoriskmuseum.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Hvis man trænger til at komme lidt væk fra byen i sommerferien, kan man tage på en tur til Naturhistorisk Museums forskningsstation, Molslaboratoriet, i smukke Mols Bjerge.

Her er der over 150 hektar smuk natur, der er kendt for dens væld af sjældne arter, og hvor man kan opleve de 12 vilde Exmoor-ponyer med føl, der sammen med vores Galloway-kvæg og deres kalve hjælper med naturplejen. Gå en tur på stierne, eller kig forbi "pejsestuen", der ligger ud til den blå sti. Her har museet stillet alt udstyr frem, så man selv kan tage på insektsafari, finde firben eller fange sommerfugle. Man kan gratis låne net, taske og kort over de bedste steder, så man kigger de rigtige steder. Det hele er gratis - husk blot at sætte det på plads efter lån.

Nationalpark Mols Bjerge har desuden faste guider i området fra kl. 10.00-17.00 hver dag i hele sommerferien. De kan findes på nabogården Øvre Strandkær. De kan svare på spørgsmål, og hver dag kl. 14.00 kan man komme med dem på en guidet tur - også gratis.

Se mere på naturhistoriskmuseum.dk

Kategorier Tilføj ›

Naturoplevelser Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 06. august 2017 kl. 10-17.