Jul i Væksthusene

663x270_v_aksthusene_mr_2514_primary_article

Foregår på Væksthusene

Peter Holms Vej
8000 Århus C
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

I december er der plads til ægte julestemning i Væksthusene. Hele familien kan gå på opdagelse med Spire Ib og finde julens planter og krydderier i Væksthusene og smage på dem i Væksthusenes Café. Man kan også tilmelde sig en rundvisning om julens planter.

Fra lørdag den 25.11 kan I løse juleopgaver med Spire Ib, og gå på opdagelse blandt Væksthusenes mange planter efter de ingredienser, man skal bruge til at lave verdens bedste risalamande. Find fx mandeltræet i Middelhavshuset, hvor de mange krydderurter fylder luften med dejlige dufte, og led efter ris og vanilje i det fugtige og varme Tropehus. Hvis I er blevet sultne af jeres søgen efter planter og ingredienser, kan I besøge cafeen og nyde en portion risalamande. Hver weekend er der også en ny julekage med en af julens frugt eller krydderier. De krydderier, vi bruger til julebagningen, kommer ofte fra fjerne lande. I Væksthusene kan I også finde planterne, som krydderierne kommer fra.

Julesmåkagerne og risalamande kan købes i cafeen fra lørdag den 25. november til og med onsdag den 20. december, hvorefter Væksthusene holder julelukket.

I julemåneden har vi også julerundvisninger, hvor man kan tilmelde sig som enkeltperson eller familie. Temaet er Julens planter i Væksthusene.

Væksthusene åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9-16 (gældende fra mandag d. 2.10)
Lørdage, søndage, helligdage kl. 10-17

Se mere på sciencemuseerne.dk

Kategorier Tilføj ›

Parker/haver Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 20. december 2017 kl. 9-16.