Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

Babybio

Babybio i Empire er tilbage fra sommerferie, og starter op igen onsdag d. 6. september. Her vises følgende fire film:

Aldrig mere i morgen
Heartstone
The Big Sick
The Hitman's Bodyguard

I biografsalen er lyden dæmpet en smule, og der er skruet lidt op for lyset. Hvis dit barn sover, udleveres to sedler med tilsvarende numre – det ene sættes på barnevognen, og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i loungen eller på terrassen, så personalet kan høre dem. I tilfælde af at barnet vågner, bliver nummeret råbt op i salen, og den lille kan komme med ind og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.

Medlemmer af Børn i byen Klubben kan tage en ledsager gratis med til Babybio. Se HER.

Fars Klub

Far og søn

I Fars Klub kan fædre, kommende fædre og med-mødre mødes både med eller uden børn. Formålet er at skabe et hyggeligt og uformelt rum, hvor man kan dele både glæder og sorger, eller bare komme og hygge med kaffe og legestue. Der er plads til at snakke om alt fra baby-lort, efterfødselsreaktion til sex og parforhold, eller hvad man nu har på hjertet. Alle fædre er velkomne, uanset baggrund og alder - og der er altid plads til børn. Det er hver sidste lørdag i måneden, i Osramhuset kl. 9-13, hvor der kan købes kaffe og te. Næste gang er 30. september.

Mødre på barsel - foredrag med Personlig Shopper

Hvis du er nybagt mor og har brug for hjælp til at genfinde din stil, skal du måske til foredrag med en Personlig Shopper i Magasin Fields. Torsdag d. 7. september kl. 10.30-12.30 vil Magasins dygtige Personlige Shopper Malene guide dig til, hvad der passer til din nye krop fra inderst til yderst. Malene kan hjælpe dig til en god basis garderobe, som hurtigt kan bruges til fest og hverdag. Deruodver vil du også blive forkælet med en lækker brunch fra Mammamia - så er det nu, du skal købe billet! Bemærk at der er et begrænset antal pladser. Billetprisen inkluderer brunch og foredrag med Malene, Personlig Shopper Magasin. Tag gerne baby med. Det koster 85 kr. pr. person (tilmelding senest dagen før kl. 9).

Psst: Afholdes også i Magasin Lyngby og Magasin Rødovre.

VIP-LAGERSALGNoa Noa

September måned byder på flere lækre lagersalg, så pak junior i barnevognen og tril afsted mod de gode tilbud! Medlemmer af Børn i byen Klubben har VIP-adgang til følgende lagersalg:
13. september: NN.07
14. september: Ollifant lagersalg
21. september: OX DENMARQ & Hiiri lagersalg
27. september: Noa Noa Miniature lagersalg

Gravid yoga i Absalon

Hver mandag kl. 12.15 er der Gravid yoga i Absalon. Her har du mulighed for at være nærværende i din graviditet gennem fri bevægelse, blid yoga og afspændingsteknikker, samtidig med, at du kan forberede dig til fødslen. Underviser Hanne S. Brøgger er både jordemoder og shakti yoga mentor, og har derfor stor forståelse for graviditetens glæder og udfordringer. Det koster 50 kr. pr. mave, og foregår i ‘Klubben’ på 1. sal. Husk at komme i god tid, så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan også købe et 10-turs kort til 500 kr. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold, har ingen udløbs dato, og med det kan du gå direkte op til holdet.

Designcafeen

Tril forbi et af byens kaffevinduer 

Du kender det sikkert: Du er ude og trille med barnevognen og hungrer efter kaffe, men bebs skriger så snart du slipper barnevognens håndtag og gør dermed cafébesøg umuligt. Heldigvis findes der flere  cafeer i byen med såkaldte "kaffe-vinduer", så du kan få stukket kaffen og croissanten i hånden på gaden. Tjek vores guide: Cafeer med kaffevinduer.

Loppemarkeder

Ta' baby med på loppejagt søndag d. 10. september, der ser ud til at blive sensommerens helt store loppedag. På denne søndag kan I både besøge:
Gadeloppemarked i Ryesgade
KUNSTi HÆNDER loppemarked
Indendørs loppemarked i Prismen
Loppemarked på Bryggen

Tip: D. 16. september afholdes også Plantemarked i Absalon.

Brug biblioteket

Barselstiden er en dyrebar tid, hvor nærværet med den lille pode er i fokus. De små børn kræver kærlighed, tryghed og opmærksomhed. Men pludselig kommer den dag, hvor barnet ønsker at komme ud og opleve noget mere. Ud i verden! Bruge sanserne. Sige hej til nye mennesker. Børnebiblioteket kan være det perfekte sted. Tjek vores guide: 10 gode grunde til at nyde din barsel på biblioteket.

Bliv klogere på babyer og søvn

Tirsdag d. 12. september kan du blive klogere på din babys udvikling hvad angår søvn. Sundhedsplejerske Anette Theil afholder nemlig oplæg om små børns søvn på Frederiksberg Bibliotek - og der er plads til både babygråd og hyggelig dialog om emnet. Gratis billetter kan fås fra den 29. august på Hovedbiblioteket eller via www.fkb.dk. Oplægget er en del af Babybibliotek på Frederiksberg Bibliotek, som er henvendt til forældre på barsel. Det foregår i hyggelige og uhøjtidelige rammer, hvor der er plads til at gå til og fra med de små poder.

baby

Fotos: 1. Anders Hviid 2. Far og baby 3. Noa Noa 4. Designcafeen 5. Sovende baby

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.