Efteråret er over os, og det betyder af teatrene sætter fantastiske forestillinger op på stribe! Vi har samlet byens bedste, børnevenlige teateroplevelser til jer lige her!

Folketeatret

Peter Pan
Peter Pan
Aldersgruppe: Fra 6 år
Spilleperiode: 12. oktober - 3. december
Pris: 100-370 kr.
Se Børn i byen anmeldelse HER
Peter Pan lever på Ønskeøen hvor fantasien og den evige barndom hersker. Øen vrimler med feer, drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre.


Tamme tigre findes ikke

Aldersgruppe: 7-11 år
Spilleperiode: 25. oktober - 11. november
Pris: 55-125 kr.
Se Børn i byens anmeldelse HER

Kan cirkusprinsesser også tæmme tigre? I denne herligt fabulerende og musiske cirkuskomedie kan de! Det er den (næsten) sande røverhistorie om en forældreløs pige og hendes fantastiske og finurlige vej til at blive den legendariske tigerdressør, Mable. En cirkuskomedie om dødsforagt og tigertæmning. Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – på deres helt egen kreative måde.

Det Lille Teater


Min mormors gebis
Min Mormors Gebis

Aldersgruppe: Fra 4 år
Spilleperiode: 14. september - 19. november
Pris: 40-25 kr.
I Strids vildtvoksende verden er der plads til alt og alle, til de mindste detaljer og de største følelser. Fire skuespillere kaster sig over de kendte digte og fører publikum igennem et musikalsk univers befolket af alverdens skæve typer og tænkende dyr. Mød blandt andre isbjørneungen, der drømmer om den store verden, Medister-minister Fister, Farfar og Flyvende Faster.

Østre Gasværk

Vildheks
Vildheks
Aldersgruppe: Fra 9 år
Spilleperiode: 14. september - 2. november
Pris: 95-425 kr.
Se Børn i byen anmeldelse HER
Vildheks taler langt ind i de unges hjerter, så store børn og unge sluger seks bøger i rap med en glubsk appetit. Østre Gasværk Teater giver Lene Kaaberbøls prisvindende Vildheks krop i en ny teatervirkelighed med gys og fantasy. Den onde Kimæra svæver faretruende i tågerne under kuplen, men Clara udfordrer sit mod i vildvejene.

Det Kongelige Teater

Momo
Momo og tidstyvene

Aldersgruppe: Fra 8 år
Spilleperiode: 15. oktober - 10. december
Pris: 110-525 kr.
"Momo og tidstyvene" er en eventyrlig opera på dansk, som kan ses af hele familien. Historien handler om pigen Momo, der dukker op i en stille landsby. Hun er helt alene i verden, og folkene i byen opdager hurtigt, at der er noget særligt ved Momo. Derudover sker der mærkelige ting i byen: uhyggelige grå mænd dukker op, og samtidig får de voksne mere og mere travlt. Bemærk: spiller på Operaen.

 

Fotos:
1. Peter Pan: Gudmund Thai 2. tamme Tigre findes ikke: Folketeatret 3. Min Mormors Gebis 4. Vildheks 5. Det Kongelige Teater

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.