10 flotte og majestætiske drager har indtaget Storcenter Nord, og du kan komme med på jagt.

Dragerne er landet i Storcenter Nord, så kom og mød 10 forskellige drager fra forskellige lande og med hver sin unikke historie og egenskaber.

Du kan bl.a. møde den tyrkiske drage Ejderha, hvis hale spyr ild, eller den slaviske drage, der får sin styrke fra den aktive vulkan, den bor på. 

I hele vinterferien kan du hver dag i tidsrummet 11-16 tage på jagt efter de magiske lykkesten, som er gemt rundt omkring i centeret. Det er gratis at tage med på jagt, og en kyndig dragejæger udleverer et kodekort samt en halskæde, som skal bruges på turen. Du kan desuden læse om dragernes historie og egenskaber i det udleverede aktivitetshæfte. 

Hvor lang tid, man vil bruge på jagten, er helt op til en selv, ligesom man selv bestemmer, hvornår jagten skal begynde. Du skal bare kontakte en dragejæger i foyeren, som sender jer ud på jagten.

drage

Man kan opleve de flotte drager i hele centerets åbningstid og helt frem til den 18. marts - jagten på lykkestenene finder imildertid kun sted i vinterferien. 

I kan også slå et smut forbi Storcenter Nords store indendøres legeland eller besøge Nordeuropas største, levende koralrevs-akvarium, som du finder i kælderen.

Hvor: Storcenter Nord, Aarhus N.
Hvornår: 10.-18. februar
Pris: Gratis

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.