Djurs sommerland
Som teenager besøgte jeg flere forlystelsesparker I USA, såsom Six Flags Magic Mountain, Universal Studios i Hollywood m.m. Når vi så besøgte forlystelsesparkerne og tivolier i Danmark, blev vi ofte skuffede, for farten og G-påvirkningen kunne ikke sammenlignes med det, vi havde prøvet i USA. Der er dog sket meget siden, så det var med store forventninger vi tog afsted mod Djurs Sommerland og årets nye forlystelse, Dragekongen.

Europas hurtigste og længste rutschebane

Med Dragekongen ønsker Djurs Sommerland at introducere en familieforlystelse med internationalt niveau. En rutchebane eller "Family Thrill Coaster" som den bliver kaldt, som er grænseoverskridende og spændende for alle over 120 cm. Man kan mærke, hvordan de besøgende med spænding nærmer sig Dragekongen. Før du går ind for at stå i kø, så skal du huske at tømme lommerne og smide skoene, hvis de har klipklapper på. Og så er det bare at vente til det bliver din tur. Det er uden tvivl en populær attraktion, som mange gerne vil prøve. Så kom tidligt, så du undgår for meget kø. Vi oplevede ventetid på op til 80 min. Hvis du har tålmodighed, kan vi til gengæld love, at du får vind i håret og sus i maven. Med et ryk suser Dragekongen af sted og stiger 30 meter til vejrs for snart at dykke ned igen med 85 kilometer i timen! Wow!

LÆS OGSÅ: 10 sommerferie-oplevelser i Aarhus

Dragekongen
En god helhedsoplevelse

En familie består ofte af børn på forskellige aldre og forældre med forskellige interesser og lyster til høj fart og højder. Så jeg mener, at det er vigtigt, at en oplevelsespark har attraktioner for alle aldre og ikke kun for de fartglade. Det betyder, at Dragekongen som enkeltstående forlystelse i sig selv kan være en oplevelse, men kun sammen med andre attraktioner giver en helhedsoplevelse for hele familien. Det er specielt på netop det punkt, at Djurs Sommerland gør det godt. Der er noget for alle, fra de små, der elsker legepladser og trampoliner, til de større og mere fartglade. Så mens familiens største suser rundt højt oppe på himlen i Dragekongen, kan de mindst køre en tur i traktorerne i bondegårdsland. Til frokost mødes hele familien så ved en af stedets mange spisesteder.

Min familie bestående af to voksne og to børn giver Djurs Sommerland fem ud af fem stjerner! Alle fra den yngste til den ældste af familiens medlemmer havde en helt fantastisk dag. Og jeg må indrømme, at jeg blev udfordret med både høj fart og i højden! Dragekongen levede på fornemmeste vis op til mine forventninger.

TIP! Hvis du vil besøge Djurs Sommerland så husk at tjekke dage og åbningstider, da de varierer over sommeren. Desuden kan vi anbefale at downloade Djurs Sommerlands app. På app’en kan du følge med i, hvor lang kø der er til de enkelte attraktioner.
Tjek priser her

Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte
www.djurssommerland.dk